Oo hayırlı olsun geri ödeme almayı unutmaalırım hayırlı olsun
Kral o konuyla ilgili bilgi verir misin sistem geldikten sonra ne yapmam lazım şimdi ödeme içinOo hayırlı olsun geri ödeme almayı unutma
Buyur cancağızımKral o konuyla ilgili bilgi verir misin sistem geldikten sonra ne yapmam lazım şimdi ödeme için
kralsın <3Buyur cancağızım
ASUS Promotion
Kampanyaya dahil olan ASUS ürünlerini satın alın 6945 TL'ye kadar geri ödeme kazanın!* *Her katılımcı, kategori 1'den ürün grubu başına yalnızca bir (1) uygun ürün veya kategori 2'den bir (1) uygun Powered by ASUS özel PC talep edebilir.promotion.asus.com
Sende adamın dibisinkralsın <3
4070ti sistem ne olacak vazgectin o zaman değil mikralsın <3
kral tek tek birleştirecek biri değil. hazır sistemde yok ederinde. bunu alalım dedim 30k ya 3080li sistem yok bakıyorum 1 haftadır zaten lol oynuyor darbogaz da felan sorun olmaz dedımSende adamın dibisin
Mesaj otomatik birleştirildi:
4070ti sistem ne olacak vazgectin o zaman değil mi
O zaman iyi alsın geçsin ama monitör 240 vs alın barikral tek tek birleştirecek biri değil. hazır sistemde yok ederinde. bunu alalım dedim 30k ya 3080li sistem yok bakıyorum 1 haftadır zaten lol oynuyor darbogaz da felan sorun olmaz dedım
Evet yok anakart kasa PSU var 1030tl3080 geri ödemesi yok
site güvenilir midir acaba ve alınır mı?PSU Tuf 750 yapın geri ödeme de var zaten Asus tuf b660 anakart vs alın geçin bence güzel fiyat BU ARADA ASUS TUF PARÇALARDA GERİ ÖDEME VAR ONA DA BAKIN İYİCE UYGUNA GELİR FİYATI 1030TL KASA ANAKART PSU GERİ ÖDEME İLE BU FİYATA GELİYOR
404
www.vizyonbilgisayar.com
Güvenilir sıkıntı yoksite güvenilir midir acaba ve alınır mı?