16 ya girdiğinde alabiliyosun125 cc motor alcağım ehliyeti için 16 yı doldurmak mı lazım girmek yeterli mi bir site yeterli biri yetmez diyor anlamadım
Eyw kral16 ya girdiğinde alabiliyosun
Sürücü kursu aradım 16 dolması lazım diyo ne iş16 ya girdiğinde alabiliyosun
Ben 16 ya girince oluyor diye biliyorum benim dolmamıştı bile a1 aldığımdaSürücü kursu aradım 16 dolması lazım diyo ne iş
Bırak yeme biziBen 16 ya girince oluyor diye biliyorum benim dolmamıştı bile a1 aldığımda
16 dolduğunda alabilirsin sen onu 17 diye düşün direkt125 cc motor alcağım ehliyeti için 16 yı doldurmak mı lazım girmek yeterli mi bir site yeterli biri yetmez diyor anlamadım
2008 liyim büyük ihtimalle 1 sene ehliyetsiz kullanırım o zaman125cc için araba ehliyeti yeterli olacak ilerleyen zamanlarda
büyükşehir olmadığı sürece çok problem yaşamazsınız hocam, yeter ki trafikte ***** saçma hareketler yapıp insanların canını tehlikeye atacak hareketler yapmadığınız sürece.2008 liyim büyük ihtimalle 1 sene ehliyetsiz kullanırım o zaman
2008liysen alamazsın. 2024ü bekleyeceksin. Ehliyetsiz kullanmak gibi bir hata da yapma sakın. Sonra ilerde başın çok ağrır.2008 liyim büyük ihtimalle 1 sene ehliyetsiz kullanırım o zaman
Ehliyetsiz devam o zaman2008liysen alamazsın. 2024ü bekleyeceksin. Ehliyetsiz kullanmak gibi bir hata da yapma sakın. Sonra ilerde başın çok ağrır.