Motorla ilgili bilgim yok ama . İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde atlatırızyazın motor alacağım tabi yaz'a çıkabilirsekCORONAbiterse İNŞALLAH
Kardeşim bence kübalara felan hiç bulaşma paran yoksa biraz daha biriktir mt125 veya r25 al derimyazın motor alacağım tabi yaz'a çıkabilirsekCORONAbiterse İNŞALLAH
aynen küba ölüm makinesi gibi bir şeyKardeşim bence kübalara felan hiç bulaşma paran yoksa biraz daha biriktir mt125 veya r25 al derim![]()
Reaksiyon ile akalası yok . Hem reaksiyon vermemişsin hem de reaksiyon için diyorsun . İnsan gibi dua edelim dedik ama sen anlamak istediğin gibi anlamışsın neyse . Yine de hayırlısı olsun hakkında.ah dostum yazmak için yazma fikir almak istiyorum lütfen reaksiyon için böyle şeyler yapma
Ne? Dostum adam ne söylemiş sen yazmışsın? Drift yada Küba ( 5000 tl). Senin bahsettiğin makinaların ölüsü bile bu paranın iki katına zor bulunuyor. Ayrıca biri 125 biri 250 cc yazdığın makinaların.e yapsın 5 yıl yemeden içmeden 20000 mi biriktirsin. Ayrıca r25 196 km/h gören Bi makina sence bu adama uyarmı?Kardeşim bence kübalara felan hiç bulaşma paran yoksa biraz daha biriktir mt125 veya r25 al derim![]()
Drift al. Ama dikkat et 125cc drift mi yoksa 125 yazan 135cc mi. Cg uğraşılmaz.yazın motor alacağım tabi yaz'a çıkabilirsekCORONAbiterse İNŞALLAH