bakıcam hepsine sağol knkASUS TUF GAMING 23.6" VG24VQ 144Hz 1ms 2xHDMI DP VA FHD Freesync Curved Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS TUF GAMING 23.6" VG24VQ 144Hz 1ms 2xHDMI DP VA FHD Freesync Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VG24VQ ITOPYA'da.www.itopya.comGameBooster 23.6" GB-2461CF 144Hz 1ms 2xHDMI DP VA FHD Freesync Curved Gaming Monitör | ITOPYA
GameBooster 23.6" GB-2461CF 144Hz 1ms 2xHDMI DP VA FHD Freesync Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-2461CF ITOPYA'da.www.itopya.comASUS 24" VG248QZ 144Hz 1ms DVI-D HDMI DP FHD TN Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS 24" VG248QZ 144Hz 1ms DVI-D HDMI DP FHD TN Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VG248QZ ITOPYA'da.www.itopya.comAOC 24" G2460PF 144Hz 1ms VGA DVI HDMI DP FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" G2460PF 144Hz 1ms VGA DVI HDMI DP FHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile G2460PF ITOPYA'da.www.itopya.com
Selamlar dostlar bilgisayarımı aldım @Abdullah Hacıgül abi sağolsun efsane bir kapmanya yaptı bense hemen havada kaptım şimdi sıra geldi monitöre 1 ms 144 Hz 1250-1500 tl arası monitör önerilerinizi bekliyorum
Dostum şu anda kullanıyorsa bana eksi ve artı yönlerini beya sıkıntısı barsa sıkıntılarını söylersen çok sevinirimkesinlikle harika bir monitor tavsiye ederimGamePower 23,6'' GPR24C1MS144 Curved 1ms 144Hz Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
öncelikle önermemin sebebi 0 ölü piksel garantisi vermesi,samsung panel kullanması ve oyunlarda hem keyif almanı sağlayacak hemde keskinlik gibi özellikleri artıracak curved ekran bulunması ,başka artı olarak amd ekrankartın varsa freesync ekran teknolojisi kullanıyor. bunlar çok önemli detaylar bu firma yeni bir firma bir çok ürününü kullandım ve hiç bir sıkıntısını görmedim. arkadaşlarımında bir çoğuna ekipmanlarını önerdim hiç birinden de olumsuz geri dönüş almadım. kullanıcımemnuniyetini de gerçekten önemsiyorlarDostum şu anda kullanıyorsa bana eksi ve artı yönlerini beya sıkıntısı barsa sıkıntılarını söylersen çok sevinirim
Dostum şu anda kullanıyorsa bana eksi ve artı yönlerini beya sıkıntısı barsa sıkıntılarını söylersen çok sevinirim
Çok teşekkür ederim dostumöncelikle önermemin sebebi 0 ölü piksel garantisi vermesi,samsung panel kullanması ve oyunlarda hem keyif almanı sağlayacak hemde keskinlik gibi özellikleri artıracak curved ekran bulunması ,başka artı olarak amd ekrankartın varsa freesync ekran teknolojisi kullanıyor. bunlar çok önemli detaylar bu firma yeni bir firma bir çok ürününü kullandım ve hiç bir sıkıntısını görmedim. arkadaşlarımında bir çoğuna ekipmanlarını önerdim hiç birinden de olumsuz geri dönüş almadım. kullanıcımemnuniyetini de gerçekten önemsiyorlar
ips panel candır tn den kaç va eh işteHangi panlei almam daha iyi olur VA IPS TN hangisini önerirsiniz ve farkları nedir
önemli değilÇok teşekkür ederim dostum