Neler Yeni

1250-1500 TL ARASI MONİTÖR ÖNERİSİ

azomett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ahmet Kıvanç Kırtıl
bakıcam hepsine sağol knk

azomett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ahmet Kıvanç Kırtıl
Hangi panlei almam daha iyi olur VA IPS TN hangisini önerirsiniz ve farkları nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ali Şadan Yüksel
Kolay anlaman için şöyle anlatıyım IPS>VA>TN ama IPS paneller daha pahalı oluyor istediğin fiyata göre VA panel almanı öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Berke Demirbaş

azomett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ahmet Kıvanç Kırtıl
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Berke Demirbaş
Dostum şu anda kullanıyorsa bana eksi ve artı yönlerini beya sıkıntısı barsa sıkıntılarını söylersen çok sevinirim
öncelikle önermemin sebebi 0 ölü piksel garantisi vermesi,samsung panel kullanması ve oyunlarda hem keyif almanı sağlayacak hemde keskinlik gibi özellikleri artıracak curved ekran bulunması ,başka artı olarak amd ekrankartın varsa freesync ekran teknolojisi kullanıyor. bunlar çok önemli detaylar bu firma yeni bir firma bir çok ürününü kullandım ve hiç bir sıkıntısını görmedim. arkadaşlarımında bir çoğuna ekipmanlarını önerdim hiç birinden de olumsuz geri dönüş almadım. kullanıcımemnuniyetini de gerçekten önemsiyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Berke Demirbaş
Dostum şu anda kullanıyorsa bana eksi ve artı yönlerini beya sıkıntısı barsa sıkıntılarını söylersen çok sevinirim

eksi yönü olarakta yeni bir firma olması ve monitör konusundayeni olmalarını söyleyebilirim. ama bu kesinlikle kötü olduğuanlamınagelmiyor

azomett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ahmet Kıvanç Kırtıl
öncelikle önermemin sebebi 0 ölü piksel garantisi vermesi,samsung panel kullanması ve oyunlarda hem keyif almanı sağlayacak hemde keskinlik gibi özellikleri artıracak curved ekran bulunması ,başka artı olarak amd ekrankartın varsa freesync ekran teknolojisi kullanıyor. bunlar çok önemli detaylar bu firma yeni bir firma bir çok ürününü kullandım ve hiç bir sıkıntısını görmedim. arkadaşlarımında bir çoğuna ekipmanlarını önerdim hiç birinden de olumsuz geri dönüş almadım. kullanıcımemnuniyetini de gerçekten önemsiyorlar
Çok teşekkür ederim dostum

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Buğra

xAhmetBilgin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru