- En İyi Cevap
- 4
Böyle dev fiyat farklarının olduğu cihazlarda soru sorulmaz direkt alınır, foruma güvenAbi yardım istedim niye kızıyorsun
Böyle dev fiyat farklarının olduğu cihazlarda soru sorulmaz direkt alınır, foruma güvenAbi yardım istedim niye kızıyorsun
140WEkran kartı 95watmis bu yeni serileri fiyat skaalasini bilmedigin için iyidir diyemiyorum
140 yazıyor dostumEkran kartı 95watmis bu yeni serileri fiyat skaalasini bilmedigin için iyidir diyemiyorum
Hangi karta reishem de peşin fiyatına 4 taksit
Hany nerde yazıyor kendi sitesinde 95 yaziyor140 yazıyor dostum
11.11 indirimlerinde pc almış olmasam %100 denerdim almayı ve muhtemelen ürünü gönderirlerYanlis olabilir ama cektim ben bunu https://teknosa.com/teknosa-6I3DOFCNS8
3050Ti bakarsan 95 yazar kanka tabii, 4050 bu.Hany nerde yazıyor kendi sitesinde 95 yaziyor
Nitro 5 AN515-58 - Teknik Özellikler | Dizüstü bilgisayarlar | Acer Türkiye
Yüksek performanslı yeni hibrit mimariye sahip 12. Nesil Intel® Core™ i5 işlemci ile NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Serisi GPU'ların güçlerini birleştirerek oyun dünyasının lideri olun.www.acer.com
3050ti modeline bakıyorsun broHany nerde yazıyor kendi sitesinde 95 yaziyor
Yüksek performanslı yeni hibrit mimariye sahip 12. Nesil Intel® Core™ i5 işlemci ile NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Serisi GPU'ların güçlerini birleştirerek oyun dünyasının lideri olun.www.acer.com
attığın laptop 3050tiHany nerde yazıyor kendi sitesinde 95 yaziyor
Doğru direk model bakmışım soryy3050Ti bakarsan 95 yazar kanka tabii, 4050 bu.