p400a indirimi bekleyebilirsin yada h510'un mesh versiyonunu alabilirsinMaksimum 1500 olabilir oda maks
p400a indirimi bekleyebilirsin yada h510'un mesh versiyonunu alabilirsinMaksimum 1500 olabilir oda maks
Ben yaparım yaptım da acayip zahmetli ve sınır bozucukürşat sever öyle işleri
Knka çok pahalı ya beyaz kasalarİyi güzel de mesh olmaması sıkıntı, bence biraz bütçeyi çıkartıp daha iyi beyaz renkli kasalar denenebilir.
2.el alma şansın varsa p500a yada 4000d airflow white al. bulursan lian li o11 gibi seçenekler varVe iyi olmuyor daha önce yapıldı denendi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki bu nasıl 1250 TL ikinci el var
Corsair iCUE 220T Beyaz RGB Tempered Glass USB 3.1 ATX Mid Tower Kasa
Corsair iCUE 220T Beyaz RGB Tempered Glass USB 3.1 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Öyle de yani yapacak bir şey yok aslında var 2. el :dBen yaparım yaptım da acayip zahmetli ve sınır bozucu
Knka çok pahalı ya beyaz kasalar
Çok baktım İstanbul gibi bir yerde bile bulamadım en azından bütçemi asiyor onlar2.el alma şansın varsa p500a yada 4000d airflow white al. bulursan lian li o11 gibi seçenekler var
ekran kartında çok seçeneğiniz yokUSB takıntım yok ama beyaz olsun istiyorum ya beyaz sistem dizecegim
5600
Rtx 3060ti düşünüyorum birde sıvı soğutma olacak
3060ti alicam Rog Strixekran kartında çok seçeneğiniz yok
3080 anca
kazık fiyata 3070 ler de var
h.o şimdiden3060ti alicam Rog Strix
Ama aylar sonra ancah.o şimdiden
Ama aylar sonra anca
Yok kasayı şimdi alabilirim ama ekran kartını aslabi zahmet beyaz kasa zordur