.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
YKS’ye gireceğim, 2. mezunum. Sözelden gireceğim. İlk 10K’ya girsem yeter, özel eğitim istiyorum; olmazsa gastronomi düşünüyorum.
Konuya geleyim: Ben normalde kendim bir plan yapmıştım. Sadece dershanenin denemelerine girecektim. Evde iki dersten ikişer konu dinleyip, kütüphanede de test çözecektim. Ama peder tutturdu, “Yok, senin temelin yok, bilmem ne...” diye zorla dershaneye yazdırdılar beni. Şimdi de gördüğünüz programı uygulatıyorlar.
Bir günde 7 ders var ve aklımda hiçbir şey kalmıyor. Zorla matematik gösteriyorlar. Matematiğe harcayacağım eforu fene harcarsam daha çok net çıkarırım. Ayrıca program bitmeden dershaneden çıkamıyorum. Artık bitsin diye iki dersi salladım, bugün bayağı verimsiz geçti.
Şimdi pedere bunu nasıl söyleyeceğim? Valide “Tamam, ben söylerim. Sen köye git, 3 gün gelme.” dedi. Dershaneyle sözleşme falan da yaptılar galiba.
Şimdi ne yapmam lazım? Yanlış mı yapıyorum, bilmiyorum. Yardım edin.
Kral sen ders calismak istiosan calis burda ne paragraf yazip vaktini garcion

Olm geçen biri konu açmış sözel çok kolay yaparsın diyen sen değilmiydin
Reis adamın obp 95oda bir zahmet yapsın sözelde zaten 58k dan mezuna bırakmış o birde iki yorumuma da bakın çalışırsa inanırsa olur demisim ama bu arkadaş cumartesi Pazar tatil yaparak derece yapmak istiyor heralde haftanın her günü olmazmış gönlü yok yani bir nevi kimse yanlis anlamasin öyle sezdim ben

Reis adamın obp 95oda bir zahmet yapsın sözelde zaten 58k dan mezuna bırakmış o birde iki yorumuma da bakın çalışırsa inanırsa olur demisim ama bu arkadaş cumartesi Pazar tatil yaparak derece yapmak istiyor heralde haftanın her günü olmazmış gönlü yok yani bir nevi kimse yanlis anlamasin öyle sezdim ben
Hayır olm obsi dusuktu onunda ayrıca öyle bisey demedim haftanın hergünü olmaz falan diye

Fen çalışarak daha fazla net felan çıkarmazsın otur çalış güzel program 10k girsem yeter diyorsun basit mi 10k? Haftanın 7 günü ve en az 8 saat çalışmadan gelebileceğini mi sanıyorsun? Sen sallamaya devam et 3. Mezuna bile girersin iyiliğin için diyorum bak
abartmayın hocam bu sene sözel olmadığım halde az bi bilgiyle 20kya girdim sözelde günde 2-3 saat çalışmayla bile ilk 10kya girilebilir sözel için diyorum bunları tabii ki

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,233,132
Üyeler
201,128
Son üye
GaddarKerim1

Geri