Neler Yeni

125cc motor istiyorum isyanlardayim

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resatmnkse
Arkadaslar reale 125 max t 125 tarzi scooter motor almak istiyorum. 110k falan bütçeye arora ve rks arasinda kalıyorum. Ama ikisinde de oarca garanti sıkıntıları var diyorlar. Ben bu bütçeyle nasıl arkasında durulabilecek bir motor bulacağım

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Semih Aydın
Yamaha Dlight için bütçe çıkmazsa 125k gözüküyor sıfır.
RKS ve Arroroyu bende şahsen almazdım.
Vitesli neden tercih etmiyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resatmnkse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yamaha Dlight için bütçe çıkmazsa 125k gözüküyor sıfır.
RKS ve Arroroyu bende şahsen almazdım.
Vitesli neden tercih etmiyorsun?
Biraz bircla taksitle dominar 250 vitesli alacağım galiba. 163k vade farksiz taksit de var. Ama fikrim değişebilir belki. Temmuz sonu gibi düşünüyorum

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Semih Aydın
Biraz bircla taksitle dominar 250 vitesli alacağım galiba. 163k vade farksiz taksit de var. Ama fikrim değişebilir belki. Temmuz sonu gibi düşünüyorum
Ben dominar kullanıyorum ve güzel motor.
İlk motorunsa ve aktif bisiklet vs kullanmıyorsan ağırlığını görmek için bir bayide motoru dene.
180 KG boş ağırlığı var motorun.
Debriyajını kullanmayı alıştıktan sonra gerisi çocuk oyuncağı

ThE LoSt

80+ Gold
Arkadaslar reale 125 max t 125 tarzi scooter motor almak istiyorum. 110k falan bütçeye arora ve rks arasinda kalıyorum. Ama ikisinde de oarca garanti sıkıntıları var diyorlar. Ben bu bütçeyle nasıl arkasında durulabilecek bir motor bulacağım
Kabul etmemiz gereken bir gerçek var ki Çinliler her sektörü domine etmeye ant içmiş durumda ve bunu zamanla başaracaklarda incelemeleri ve uzun kullanım testlerine göz atıp Çinli firmalara yönelebilirsiniz. Alternatif olarak Voge sr1 önerebilirim yine Taiwan menşei Sym Jet x125 önerebilirim bu motorlar kötü motorlar değildir donanımlı ve Japonları aratmayan motorlardır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resatmnkse
Kabul etmemiz gereken bir gerçek var ki Çinliler her sektörü domine etmeye ant içmiş durumda ve bunu zamanla başaracaklarda incelemeleri ve uzun kullanım testlerine göz atıp Çinli firmalara yönelebilirsiniz. Alternatif olarak Voge sr1 önerebilirim yine Taiwan menşei Sym Jet x125 önerebilirim bu motorlar kötü motorlar değildir donanımlı ve Japonları aratmayan motorlardır.
Ben dominar kullanıyorum ve güzel motor.
İlk motorunsa ve aktif bisiklet vs kullanmıyorsan ağırlığını görmek için bir bayide motoru dene.
180 KG boş ağırlığı var motorun.
Debriyajını kullanmayı alıştıktan sonra gerisi çocuk oyuncağı
Yuki defender 125cc keşfettim bugün. 125ccye göre çok iyi gibi duruyor. 130top speed 14hp ve ozellikleri de cok iyi olarak geldi bana. Bütçemi asiyor evet ama 70k nakit kalam 100k taksit ile alinabilir gibi duruyor. Ama yuki nasildir bilmiyorum. Fikriniz var mi?

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Semih Aydın
Yuki defender 125cc keşfettim bugün. 125ccye göre çok iyi gibi duruyor. 130top speed 14hp ve ozellikleri de cok iyi olarak geldi bana. Bütçemi asiyor evet ama 70k nakit kalam 100k taksit ile alinabilir gibi duruyor. Ama yuki nasildir bilmiyorum. Fikriniz var mi?
130 topspeed de GPS'deki sapma oranı kaç? :D
+ top speedi 130 olan bir motorda uzun yol sabit 100-110 basman motorun anasını ağlatır bunu da göz önünde bulundurmak lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resatmnkse
130 topspeed de GPS'deki sapma oranı kaç? :D
+ top speedi 130 olan bir motorda uzun yol sabit 100-110 basman motorun anasını ağlatır bunu da göz önünde bulundurmak lazım
Niye aglatsin sibi sogutması var. Ve ben çok uzun yol yapacak biri degilim max arada 100km falan. Ayrica servis parça temini nasil acaba

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Semih Aydın
Niye aglatsin sibi sogutması var. Ve ben çok uzun yol yapacak biri degilim max arada 100km falan. Ayrica servis parça temini nasil acaba
Motorunu sürekli neredeyse sınırında zorluyorsun sıvı soğutma mı sorun sence?
250 CC ve üzeri motor değil ki öyle rahat rahat zarar vermeden azami 110-120 km hızla gidesin.

ThE LoSt

80+ Gold
İncelemesini izlemiştim fakat biraz pahalı bir model

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Orkun
Newlight 125 liklere bir göz atmanı öneririm. Çok öneriyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resatmnkse
İncelemesini izlemiştim fakat biraz pahalı bir model
Ama diğer 125 liklerden daha kaliteli daha donanimli duruyor bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Newlight 125 liklere bir göz atmanı öneririm. Çok öneriyorlar
Valla şuan yukide alklim rks de reale 125 e de baktım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Motorunu sürekli neredeyse sınırında zorluyorsun sıvı soğutma mı sorun sence?
250 CC ve üzeri motor değil ki öyle rahat rahat zarar vermeden azami 110-120 km hızla gidesin.
Tamam ama ben sık sık uzun yol topspeed kullanmayacak. Arada kullandığım zaman avantajı olmuş olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,279
Üyeler
160,059
Son üye
Yiğitxxx1
Top Bottom