Burak Aksoy
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 847
- Bütçe
- 70000
Arkadaşlar motor almak istiyorum. Başlıkta belirttiğim gibi otomatik ve 125cc istiyorum çok hakim değilim o yüzden yardımcı olursanız sevinirim.
scooter mı arıyorsun yoksa 125cc vitesli mi ? otomatik demişsin fakat cup tarzı yarı otomatik vites bulabilirsin.Arkadaşlar motor almak istiyorum. Başlıkta belirttiğim gibi otomatik ve 125cc istiyorum çok hakim değilim o yüzden yardımcı olursanız sevinirim.
vites olayı olsun istemiyorum newlight 125 pro baktım ama kötü yorumları var bilemedimscooter mı arıyorsun yoksa 125cc vitesli mi ? otomatik demişsin fakat cup tarzı yarı otomatik vites bulabilirsin.
scooter olsun diyorsan bir kaç öneride bulunabilirim. Öncelikle boy kaç ?vites olayı olsun istemiyorum newlight 125 pro baktım ama kötü yorumları var bilemedim
1,72 boyum var kurye motoru gibi de durmasın biraz kaslı olma şansı varsa iyi olurscooter olsun diyorsan bir kaç öneride bulunabilirim. Öncelikle boy kaç ?
125cc tam otomatik vites olayı olmasın varsa önerin cup tarzı bana göre gelmedi malesefscooter mı arıyorsun yoksa 125cc vitesli mi ? otomatik demişsin fakat cup tarzı yarı otomatik vites bulabilirsin.
2.el pcx veya Nmax bakabilirsinArkadaşlar motor almak istiyorum. Başlıkta belirttiğim gibi otomatik ve 125cc istiyorum çok hakim değilim o yüzden yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşın önerdiği sym jet 14 bu motor tipi hoşuma gitti bunu alacağım büyük ihtimalle teşekkürler yorumun içinYamaha nmax 125
Honda pcx 125
Bu ikisini biraz yüksek kmli de olsa bütçeye uygun olarak bulmak mümkün
Bunların haricinde Honda dio veya Sym Fiddle 3 125 tercih edilebilir. Kaliteli ve satmak istendiğinde çok bekletmeyen modeller hepsi.