12bin lirayı geçmeyecek telefon önerisi

merhabalar 12 bin lirayı geçmeyecek bir telefon almam lazım vatan bilgisayar üzerinden krediyle takside gireceğim için bütçem max 12k telefon önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
a73 5g bakabilirsiniz

Hocam vatan bilgisayar şart mı? Babannenizin kartını kullanacaksınız ve 12bin₺ altına taksit oluyor demek istiyorsunuz sanırım. Ama bu şartlar dahilinde sadece vatan bilgisayardan mı alınmalı diğer internet siteleri vs olmaz mı? Olmuyorsa babannenizin kredi kartıyla alakasını ve 12 bin şartını falan ben anlamadım kusura bakmayın detay verir misiniz yardımcı olalım. Bizzat honor 70 kullanıyorum 2 arkadaş önermiş zaten. Hepsiburadada 11,999₺ yani yer fark etmiyorsa kesinlikle bi fiyata alabileceğiniz en iyi telefonlardan birisi. epeyden telefon karşılaştırmalarına sokabilirsiniz. Kullanımı ve bazı özellikleri çok sade bir telefon diğer çinli telefonlar gibi içerisinde incik boncuk şeyler yok. işlemci kamera ekran özellikleri şarj durumu ve hızlı şarj desteği bu fiyata alabileceğiniz en iyilerden.
Dediğim gibi tam detaylı bir anlatım yaparsanız farklı önerilerde sunabiliriz.

Hocam vatan bilgisayar şart mı? Babannenizin kartını kullanacaksınız ve 12bin₺ altına taksit oluyor demek istiyorsunuz sanırım. Ama bu şartlar dahilinde sadece vatan bilgisayardan mı alınmalı diğer internet siteleri vs olmaz mı? Olmuyorsa babannenizin kredi kartıyla alakasını ve 12 bin şartını falan ben anlamadım kusura bakmayın detay verir misiniz yardımcı olalım. Bizzat honor 70 kullanıyorum 2 arkadaş önermiş zaten. Hepsiburadada 11,999₺ yani yer fark etmiyorsa kesinlikle bi fiyata alabileceğiniz en iyi telefonlardan birisi. epeyden telefon karşılaştırmalarına sokabilirsiniz. Kullanımı ve bazı özellikleri çok sade bir telefon diğer çinli telefonlar gibi içerisinde incik boncuk şeyler yok. işlemci kamera ekran özellikleri şarj durumu ve hızlı şarj desteği bu fiyata alabileceğiniz en iyilerden.
Dediğim gibi tam detaylı bir anlatım yaparsanız farklı önerilerde sunabiliriz.
şöyle ki kendisi gidip alacağı için ve internet üzerinden yapılacak herhangi bir alışverişe güvenmediği için gidip alabileceği bir yer olması gerekiyor. devletin sunmuş olduğu kredi-taksit imkanlarında ise 12bin liranın üstündeki harcamalara 12 ay taksit imkanı vermiyorlar kendi şahsi harcamalarımda bende hepsiburada amazon tarzındaki siteleri kullanıyorum ama kendilerine güvenilir olduklarını anlatamıyorum maalesef

Samsung Galaxy A73 alın, bütçeniz dahilinde mağazalardan alınabilecek en iyi telefon bu gözüküyor. Vatan ve Mediamarkt satıyor.

Geri