Neler Yeni

12bine ps5 cift kollu alınır mı??

asko56

80+ Silver

asko56

80+ Silver
farkındamısın bilmiyorum benimki cd li ve 2 kollu senin attıkların ikiside cd siz ve 2.kol demek 1.5k demek yine digijtal sana 21k ya geliyor biriside 17.500e geliyor.
bu saatden sonra cd li cihzı kim ne yapsın kim cd li oyun alıyor üstüne sıfır kapalı kutu direkt 1 tb senin ürün 600 gb geliyor üstüne açılmıs uzun yıllar kullanılmış ürün digeri sıfır ilk açan sen olucaksın yada sıfıra yakın 17-18 verdikten sonra sıfır digital alırım cd li olunca fps de bir fark olmuyor zaten psn den alıyorsun oyunları

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
uğur
bu saatden sonra cd li cihzı kim ne yapsın kim cd li oyun alıyor üstüne sıfır kapalı kutu direkt 1 tb senin ürün 600 gb geliyor üstüne açılmıs uzun yıllar kullanılmış ürün digeri sıfır ilk açan sen olucaksın yada sıfıra yakın 17-18 verdikten sonra sıfır digital alırım cd li olunca fps de bir fark olmuyor zaten psn den alıyorsun oyunları
Alaçağım kişi diyorki oyunları aldım 15bin tl verdim ama boş kaldı keşke cd li alsaymışım hiç yoktan satardım diyor+ olarak bende 2 kol var 17-18bine sıfır yok cd li yok digital 21bin tl oluyor iki kolla ve cd li versiyon sana göre saçma olsada yine daha pahalı oluyor yine ve cd li alıp takas yapmak cok mantıklı last of us aldım sonra 200tl verip 2.oyununu aldım ve 600gb değil 825gb dostum

asko56

80+ Silver
Alaçağım kişi diyorki oyunları aldım 15bin tl verdim ama boş kaldı keşke cd li alsaymışım hiç yoktan satardım diyor+ olarak bende 2 kol var 17-18bine sıfır yok kapalı kutu digital 21bin tl 2.kolla 23 buluyor yine mantıklı değil 600gb değil 825gb dostum
dostum 825 gb olsada sistem götürüyor sana 600 gb kalıyor mesela xbox series s de 512 gb ama kişiye 325 gb kalıyor sistem götürüyor ama slim direkt 1 tb

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
uğur
Sana göre saçma olması adamların cd li ps5 e almıcağı anlamına gelmiyor neyin saçmalığını yapıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum 825 gb olsada sistem götürüyor sana 600 gb kalıyor mesela xbox series s de 512 gb ama kişiye 325 gb kalıyor sistem götürüyor ama slim direkt 1 tb
Olabilir slimde daha cok ısınıyor diyorlar

asko56

80+ Silver
Sana göre saçma olması adamların cd li ps5 e almıcağı anlamına gelmiyor neyin saçmalığını yapıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olabilir slimde daha cok ısınıyor diyorlar
tamam dostum yorum yapmaya gerek yok slim daha iyi sonuçta

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
uğur
tamam dostum yorum yapmaya gerek yok slim daha iyi sonuçta
Burda ben bir konu açtım ve bütün dediğim şeylere karşı geldin ne yazsam bahane uyduruyorsun ben diyorumki cd li benim konsolum 2 kollu sen digital tek kollu atıyorsun gelip bu daha iyi senin ürününü kim alsın diyorsun burda o 600gb o daha iyi bu daha iyi şu kötü diyorsun ben sana bunları sormuyorum benim açtığım konu dışında birşeyler yazman iyi bir şey değil sabote ve boş yapıyorsun devam etme dostum

asko56

80+ Silver
Burda ben bir konu açtım ve bütün dediğim şeylere karşı geldin ne yazsam bahane uyduruyorsun ben diyorumki cd li benim konsolum 2 kollu sen digital tek kollu atıyorsun gelip bu daha iyi senin ürününü kim alsın diyorsun burda o 600gb o daha iyi bu daha iyi şu kötü diyorsun ben sana bunları sormuyorum benim açtığım konu dışında birşeyler yazman iyi bir şey değil sabote ve boş yapıyorsun devam etme dostum
tamamda dostum ne diyebilirim eski ürün alıyorsun fat kasa adam zamanında 7000 e almış sana takasla 12 ye itekliyor nasıl kullandıgı belirsiz joistikler belirsiz mesela ps5 in ilk serileri ise joistiklerde dirft problemi var ps5 ilk kasalarda saçma sapan problemler var seri no su ne cuh kodu ne belirsiz ürün ne belirsiz bu ürün sen diyorsun 2 kollu cd li 18-19 a sataram bende diyorum kimse 2 joistije cd lisine bakmaz sıfır kapalı kutu olana bakar ki araştırsan bulursun 17-18 e sıfır slim.

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
uğur
tamamda dostum ne diyebilirim eski ürün alıyorsun fat kasa adam zamanında 7000 e almış sana takasla 12 ye itekliyor nasıl kullandıgı belirsiz joistikler belirsiz mesela ps5 in ilk serileri ise joistiklerde dirft problemi var ps5 ilk kasalarda saçma sapan problemler var seri no su ne cuh kodu ne belirsiz ürün ne belirsiz bu ürün sen diyorsun 2 kollu cd li 18-19 a sataram bende diyorum kimse 2 joistije cd lisine bakmaz sıfır kapalı kutu olana bakar ki araştırsan bulursun 17-18 e sıfır slim.

Bu ürün kaça satılır madem böyle düşünüyorsunuz 2 kollu cd fat kasa

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
uğur
Diyorki ürün 11 aylık kutusunu oglum yırtmış cfı kodunu unuttum sizce kodu ne olabilir?

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
uğur
Dostlar tek kollu ps5 10bine alsam cd li kaça satarım?

Top Bottom