12k bütçe var. Bu bütçede önerebileceğiniz hazır sistemler hangileridir?
Anakartı Tuf B550Gamerbase | Intel i5 12600KF | 16 GB DDR5 | Colorful RTX 4060 Ti 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ekran kartını Quick yapın
ilerde bütçeyi arttırıp NZXT 120 sıvı soğutucu (Yada üstte yazdıklarımı yapmayıp iyi bir sıvı soğutucu)
Dipnot:NZXT örnektir
İncehesaptan sistem alınır mı güven olarak birde Abdullah abinin çıkaracağı sistemin bütçesi ne kadar olur tahmini sizce?Şuanda bu fiyat aralığında benim "bunu al güzel" diyebileceğim bir sistem yok, Abdullah abi bu ay bir sistem çıkaracak, onu beklemeni öneririm.
İncehesap güvenilir bir firmadır gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsin.İncehesaptan sistem alınır mı güven olarak birde Abdullah abinin çıkaracağı sistemin bütçesi ne kadar olur tahmini sizce?
O zaman beklesem daha iyi olur sanırım.İncehesap güvenilir bir firmadır gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsin.
Abdullah abi bence RX 6600 XT ve R5 5600X kullanacak yeni çıkaracağı sistemde ve fiyatı da 9.999TL olacak. [TAHMİN]
Yönlendirmek istemem, belki 1660S li bir sistem çıkartır belki RX 6700 XT li bir sistem çıkartır ve çıkartacağı sistem sana hitap etmez ise o zamana kadar fiyatlar artabilir.O zaman beklesem daha iyi olur sanırım.
Peki sizce bekleyeyim mi yoksa arkadaşın attığı sistemi alayım mı ne dersiniz?Yönlendirmek istemem, belki 1660S li bir sistem çıkartır belki RX 6700 XT li bir sistem çıkartır ve çıkartacağı sistem sana hitap etmez ise o zamana kadar fiyatlar artabilir.
Zamanın varsa, ben beklerim diyorsan beklemeni öneririm. Belki Abdullah abi tam da senin isteklerini karşılayacak bir sistem çıkartır uygun bir fiyata ve alırsın.Peki sizce bekleyeyim mi yoksa arkadaşın attığı sistemi alayım mı ne dersiniz?
Tavsiyelerinizi gözden geçireceğim zahmet edip yardım ettiğiniz için çok teşekkürler hayırlı akşamlar.Zamanın varsa, ben beklerim diyorsan beklemeni öneririm. Belki Abdullah abi tam da senin isteklerini karşılayacak bir sistem çıkartır uygun bir fiyata ve alırsın.
İyi akşamlar.Tavsiyelerinizi gözden geçireceğim zahmet edip yardım ettiğiniz için çok teşekkürler hayırlı akşamlar.
600w 80+ psu o sisteme yeterli mi peki yoksa yükseltme gerekli mi?Anakartı Tuf B550Gamerbase | Intel i5 12600KF | 16 GB DDR5 | Colorful RTX 4060 Ti 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ekran kartını Quick yapın
ilerde bütçeyi arttırıp NZXT 120 sıvı soğutucu (Yada üstte yazdıklarımı yapmayıp iyi bir sıvı soğutucu)
Dipnot:NZXT örnektir
Kesinlikle yeterli zaten kasa Cooler Master güç kaynağı da kaliteli600w 80+ psu o sisteme yeterli mi peki yoksa yükseltme gerekli mi?