Neler Yeni

Çözüldü✓ 12k bütçe ile RTX 3080ti alınır mı? 15d yükte 70 derece ?

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,536
İsim
Hakanbey
1. olarak kararı ne ara vermiş 😁
2. olarak arkadaşlar bilgilensin diye yazıyorum, stok olarak satılan yerlerden toplu satılan yerlerden kartlar almayın. açıklamada da 50 stok olduğu yazıyordu. Bes belliki mining kartlar. macun bakımları yapılmış adama satmış. Diyeceksiniz derecesi düşük alalım, almayın kardeşim mining %100 vram kullanır sıcaklığa çok etki etmez ama termal padleri, macunları, chipseti mahfolmuştur.
benim söylediklerime kesin inanamayanlar biraz araştırabilir. + olarak ilgili konuyu buraya bırakıyorum.
3 yıldır miningli kart alıp satıyorum henüz söylediğin gibi problem yaşamadım sattığım müşterilerimdende geri dönüş almadım Önemli olan burada içinden geçilmiş mining ile kıyaslamamak. Gruplardan satın aldığımız ürünler 10 gün test garantisi oluyor ve biz ürünler geldiğinde ciddi manada testlere sokuyoruz Kafamıza yatmaz ise geri veriyoruz çünkü vitrinde sattığımız ürün 3 gün sonra sorun çıkarsa müşteriyle karşı karşıya geliyoruz. Bu testleride öyle sadece program testleri ile yapmıyoruz kartları söküp detaylı inceleyip termal kamera ile ısı değerlerini ölçüp vram v.s herşeyden testini yapıp satış yapıyoruz. Gruplardaki arkadaşlar zaten en az 2 hafta test garantisi ile satışını yapıyorlar. Oyüzden kafamız rahat.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Toprak
İlle alınmaz diye bi kaide yok. 12k ya 3080 ti buluyorsan alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende de var minngli kart kullanıyorum sorun da yaşamadım şükür.
Arkadaşlara da aldık minng geçmişi olan kart onlar da kullanıyor. Testler kendini az çok belli ediyor zaten kartın ne durumda olduğunu.
kumar oynuyorsunuz demektir. elinizde 2 3 aya patlama ihtimali yüksek olan karta para verilmez, herkesin parası değerli. insanları miningli kartlara yönlendirmeyin. bütçesi olmayan veyahut maddi durumu kötü olan kişilerde bu mesajlara kanıp miningli kart alıyorlar. elde patlayınca'da değiştiremiyorlar.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Arda doğan
Merhaba arkadaşlar kardeşim bilgisayar topladık ekran kartı kaldı sadece 12k bütçemiz var 3080 ti bulduk ventus 3 serisi 12k ya anlaştık furmark testinde 15dk 70 derece gözüküyor fanlar %56 sizce alınır mı? ? Çizim ve oyun için kullanılacak ?
Alınır 10k'ya millet temiz 3070ti zor bulur oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Toprak
3 yıldır miningli kart alıp satıyorum henüz söylediğin gibi problem yaşamadım sattığım müşterilerimdende geri dönüş almadım Önemli olan burada içinden geçilmiş mining ile kıyaslamamak. Gruplardan satın aldığımız ürünler 10 gün test garantisi oluyor ve biz ürünler geldiğinde ciddi manada testlere sokuyoruz Kafamıza yatmaz ise geri veriyoruz çünkü vitrinde sattığımız ürün 3 gün sonra sorun çıkarsa müşteriyle karşı karşıya geliyoruz. Bu testleride öyle sadece program testleri ile yapmıyoruz kartları söküp detaylı inceleyip termal kamera ile ısı değerlerini ölçüp vram v.s herşeyden testini yapıp satış yapıyoruz. Gruplardaki arkadaşlar zaten en az 2 hafta test garantisi ile satışını yapıyorlar. Oyüzden kafamız rahat.
hocam 1 2 hafta önce rx 6900 xt aldım. (miningli) kartı aldıktan sonra sistemde anlık fps droplar yaşadım ve sıcaklıklar 81 83 gibi gidip geliyordu. sonra chipset ağrızası verdi hatta burda konusu bile vardır. dediğim gibi elektronik alet şans işidir. fakat miningli ürün alırsanız bu şans çok azalıyor.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,536
İsim
Hakanbey
kumar oynuyorsunuz demektir. elinizde 2 3 aya patlama ihtimali yüksek olan karta para verilmez, herkesin parası değerli. insanları miningli kartlara yönlendirmeyin. bütçesi olmayan veyahut maddi durumu kötü olan kişilerde bu mesajlara kanıp miningli kart alıyorlar. elde patlayınca'da değiştiremiyorlar.
Rx 480 - 580 gibi miningli kartları kapıma sokmam orası bi gerçek ama rtx kartlarda korozyon v.s gibi durumlar olmadıkça sorun yaşamadım pek fazla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Toprak
Alınır 10k'ya millet temiz 3070ti zor bulur oldu
şuan sizlere 14k dan aldığım rtx 3080 ti ile yazıyorum. önemli olan biraz sabır ve gerekli bilgiler. hergün belirli aralıklarda 2. el sitelerine bakarsanız illaki bir kart buluyorsunuz. aldığım kartın her türlü testlerini etiketlerine vidalarına baktım. kart açılmamış bir gaming kart. sonuç ? 14k ya miningsiz yorulmamış bir 3080ti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Abdullah esir
Reis sakaryanın neresindesin dükkan isim filan varmı bende Sakaryadayım

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,536
İsim
Hakanbey
hocam 1 2 hafta önce rx 6900 xt aldım. (miningli) kartı aldıktan sonra sistemde anlık fps droplar yaşadım ve sıcaklıklar 81 83 gibi gidip geliyordu. sonra chipset ağrızası verdi hatta burda konusu bile vardır. dediğim gibi elektronik alet şans işidir. fakat miningli ürün alırsanız bu şans çok azalıyor.
Ben AMD ekran kartlarında miningli hiç bir kart almadım zaten nazlı bir yapısı var o riske girmem ben RTX kartları alıp satıyorum dükkana genelde amd kart sokmam alırsam 7000 serisi alıyorum.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Arda doğan
şuan sizlere 14k dan aldığım rtx 3080 ti ile yazıyorum. önemli olan biraz sabır ve gerekli bilgiler. hergün belirli aralıklarda 2. el sitelerine bakarsanız illaki bir kart buluyorsunuz. aldığım kartın her türlü testlerini etiketlerine vidalarına baktım. kart açılmamış bir gaming kart. sonuç ? 14k ya miningsiz yorulmamış bir 3080ti.
Ben çok kart buldum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Toprak
Rx 480 - 580 gibi miningli kartları kapıma sokmam orası bi gerçek ama rtx kartlarda korozyon v.s gibi durumlar olmadıkça sorun yaşamadım pek fazla.
anlatmak istediğim şey şu. bu ekran kartı kişinin elinde patlama oranı mining yapılması. sonuçta riglerde gün boyu %100 vram yenilen kartlar bunlar.

bir oyuncu günde ortalama 6 saat oynasa yılda 131.400 saat yapıyor
fakat bir miningci 1 yıl kullandığında bu ekran kartını 5 yıl kullanmış gibi toplamda 525.600 saat yapıyor.

buyüzden dediğim gibi termalleri erimiş chipsetleri arızalanma ihtimali yüksek olan ekran kartları alınacağına 1 2 k daha ekleyerek normal bir bireyin kullandığı ekran kartı alınabilir.

ben sadece bu konuyu okuyacak insanları bilgilendirmek için bunları yazdım. benim mesajlarımı okuyan ve bu konuyu araştıran herkese teşekkürlerimi dilerim.

Ben çok kart buldum
tamam hocam siz alın.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Arda doğan
anlatmak istediğim şey şu. bu ekran kartı kişinin elinde patlama oranı mining yapılması. sonuçta riglerde gün boyu %100 vram yenilen kartlar bunlar.

bir oyuncu günde ortalama 6 saat oynasa yılda 131.400 saat yapıyor
fakat bir miningci 1 yıl kullandığında bu ekran kartını 5 yıl kullanmış gibi toplamda 525.600 saat yapıyor.

buyüzden dediğim gibi termalleri erimiş chipsetleri arızalanma ihtimali yüksek olan ekran kartları alınacağına 1 2 k daha ekleyerek normal bir bireyin kullandığı ekran kartı alınabilir.

ben sadece bu konuyu okuyacak insanları bilgilendirmek için bunları yazdım. benim mesajlarımı okuyan ve bu konuyu araştıran herkese teşekkürlerimi dilerim.

tamam hocam siz alın.
Ama sen cidden temiz bulmuşsun 70 dereceler 3080ti için iyi benim abim saydığım biriside 3080ti almıştı 2.elden baya dikkatle bakarak testlerini yaparak oyunlarda 70-80 derecelerde geziyordu sendeki furmark'da tsm yükte 70 derece iyi hayırlı olsun şimdiden

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Toprak
Ama sen cidden temiz bulmuşsun 70 dereceler 3080ti için iyi benim abim saydığım biriside 3080ti almıştı 2.elden baya dikkatle bakarak testlerini yaparak oyunlarda 70-80 derecelerde geziyordu sendeki furmark'da tsm yükte 70 derece iyi hayırlı olsun şimdiden
hocam tekrardan söylüyorum. mining eth kazarken vramleri kullanıyor. Bu yüzden 85 derece gören bir ekran kartına 1 bakım yapıp padleri değiştirip uzay montaj ile ilana 70 derece ile bende koyarım. sadece dediğim gibi önemli olan şey gereken bilgidir. dereceyi düşürmekten başka kolay şey yok. sizinde zamanınızı aldım kusura bakmazsınız umarım. herkes bilgileniyor sonuçta :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,935
Üyeler
164,584
Son üye
emirwd
Top Bottom