hakan32
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,536
- İsim
- Hakanbey
- Konu Sahibi Konu Sahibi
3 yıldır miningli kart alıp satıyorum henüz söylediğin gibi problem yaşamadım sattığım müşterilerimdende geri dönüş almadım Önemli olan burada içinden geçilmiş mining ile kıyaslamamak. Gruplardan satın aldığımız ürünler 10 gün test garantisi oluyor ve biz ürünler geldiğinde ciddi manada testlere sokuyoruz Kafamıza yatmaz ise geri veriyoruz çünkü vitrinde sattığımız ürün 3 gün sonra sorun çıkarsa müşteriyle karşı karşıya geliyoruz. Bu testleride öyle sadece program testleri ile yapmıyoruz kartları söküp detaylı inceleyip termal kamera ile ısı değerlerini ölçüp vram v.s herşeyden testini yapıp satış yapıyoruz. Gruplardaki arkadaşlar zaten en az 2 hafta test garantisi ile satışını yapıyorlar. Oyüzden kafamız rahat.1. olarak kararı ne ara vermiş
2. olarak arkadaşlar bilgilensin diye yazıyorum, stok olarak satılan yerlerden toplu satılan yerlerden kartlar almayın. açıklamada da 50 stok olduğu yazıyordu. Bes belliki mining kartlar. macun bakımları yapılmış adama satmış. Diyeceksiniz derecesi düşük alalım, almayın kardeşim mining %100 vram kullanır sıcaklığa çok etki etmez ama termal padleri, macunları, chipseti mahfolmuştur.
benim söylediklerime kesin inanamayanlar biraz araştırabilir. + olarak ilgili konuyu buraya bırakıyorum.