43 İnç olursa iyi olur. Onun haricinde Smart TV olmalı çünkü IP TV, Netflix vs. kullanılacak. Önerilerinizi bekliyorum.
Oyun oynanmayacak hocam. Mutfak televizyonu olacak maç, film, haber kanalı vs.İsteklerinize göre değişir tercihiniz. Oyun oynayacaksanız yada ses görüntü den sizin için daha önemli ise mesela. Veya görüntü daha önemli ise. TCL bi Kore markası kadar olmasa da iyidirLED TV Modelleri & Fiyatları - n11
LED TV ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı LED TV çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Arkadaşın attığı mı bu mu hocam ben fazla anlamıyorum. Bütçe esneyebilir minicik.Toshiba 43UA2263DT 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Toshiba 43UA2263DT 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Toshiba 43UA2263DT 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV özelliklerini incele, 9.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com