Bu sistemi alırsa monitöre para kalmaz ki o zamanDaha yeni DA sistemi geldi, buna göz atabilirsin. Kafana yatar mı bilmem. DA yt kanalında videosu var.
https://www.gaming.gen.tr/urun/1781...6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ cabuk al gecS.a Beyler 12K bütçe var.
Monitör Dahil.
2. El'de olabilir, 2. el ve sıfır karışıkta olabilir.
Sistem bütçenin biraz altında, biraz bütçe artışı ile monitör ayarlayabilir, dilerse belki monitörü 2. el olarak bütçenin 300-500 fazlasıyla alabilir. Nasıl bir monitör beklentisinde bilmiyorum tabii. Kendisinin takdirine kalmış.Bu sistemi alırsa monitöre para kalmaz ki o zaman
Sistem bütçenin biraz altında, biraz bütçe artışı ile monitör ayarlayabilir, dilerse belki monitörü 2. el olarak bütçenin 300-500 fazlasıyla alabilir. Nasıl bir monitör beklentisinde bilmiyorum tabii. Kendisinin takdirine kalmış.
14k ya monitör ile beraber alınaibliyor da m1
hocam bence biraz bütçenizin artmasını bekleyinMesaj otomatik birleştirildi:
Hocalarım 2. elde olabilir. Öneriniz var mı?
hocam almışken değmesi için da m1 güzel sistem ama monitör alamıyacaksınız bu sefer deNeden?
Hocam sistemdeki parçalara genel anlamda lafım yok ama psu her an patlamaya hazır mayın gibi. Kasa aynı şekilde. Ssd de pek güzel değil. Pc hocası sistemi daha cazip geliyor.Sistem bütçenin biraz altında, biraz bütçe artışı ile monitör ayarlayabilir, dilerse belki monitörü 2. el olarak bütçenin 300-500 fazlasıyla alabilir. Nasıl bir monitör beklentisinde bilmiyorum tabii. Kendisinin takdirine kalmış.
800 adet varStok?
hocam performans olarak daha iyi ve Abdullah Abiyi de anlamak lazım Dolar kuru belli zaten yapabileceğini yapmış ve videoda da mert bayantemur ve pc hocasına da gönderme yapmış bu ekran kartı rtx 3050 den daha iyi rtx 2060 ı toprağa gömüyor diyo yani Abdullah Abi de emeğinin karşılığını almak istiyo tamam eleştirelim ama adamı da düşünmemiz lazımHocam sistemdeki parçalara genel anlamda lafım yok ama psu her an patlamaya hazır mayın gibi. Kasa aynı şekilde. Ssd de pek güzel değil. Pc hocası sistemi daha cazip geliyor.