Neler Yeni

Ana Konu 12'li GTX 1660 Super Mining Rig Hazır - FORUMA ÖZEL

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Dostlarım DA instagram sayfamı takip ediyorsanız yarın detaylı 12'li mining rig toplama videosu yayınlayacağımı söylemiştim ama foruma özel bitmiş hazır halini ve işçiliği önden görmenizi istedim. Yorumlarınızı bekliyorum.

Sata power bağlantı tipi için önden uyarayım; yılların deneyimi ile GTX 1660 Super rigte en ufak sorun oluşturmuyor kablolar her daim yaz kış serin kalıyor.

gtx 1660 super mining.jpeg

gtx 1660 super mining1.jpeg

WhatsApp Image 2021-12-11 at 21.22.17 (3).jpeg

gtx 1660 super mining2.jpeg

gtx 1660 super mining3.jpeg
gtx 1660 super mining4.jpeg

equinoxx

80+ Bronze
Keşke benim olsa.
Dostlarım instagram DA sayfamı takip ediyorsanız yarın detaylı 12'li mining rig toplama videosu yayınlayacağımı söylemiştim ama foruma özel bitmiş hazır halini ve işçiliği önden görmenizi istedim. Yorumlarınızı bekliyorum.

Sata power bağlantı tipi için önden uyarayım; yılların deneyimi ile GTX 1660 Super rigte en ufak sorun oluşturmuyor kablolar her dain yaz kış serin kalıyor.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dostlarım instagram DA sayfamı takip ediyorsanız yarın detaylı 12'li mining rig toplama videosu yayınlayacağımı söylemiştim ama foruma özel bitmiş hazır halini ve işçiliği önden görmenizi istedim. Yorumlarınızı bekliyorum.

Sata power bağlantı tipi için önden uyarayım; yılların deneyimi ile GTX 1660 Super rigte en ufak sorun oluşturmuyor kablolar her dain yaz kış serin kalıyor.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kaç W çekiyor hocam.

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Abdullah abi sende bu piyasaya girdin mi ? Yoksa video için mi yapıyorsun bu işi.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dostlarım DA instagram sayfamı takip ediyorsanız yarın detaylı 12'li mining rig toplama videosu yayınlayacağımı söylemiştim ama foruma özel bitmiş hazır halini ve işçiliği önden görmenizi istedim. Yorumlarınızı bekliyorum.

Sata power bağlantı tipi için önden uyarayım; yılların deneyimi ile GTX 1660 Super rigte en ufak sorun oluşturmuyor kablolar her daim yaz kış serin kalıyor.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu kablo düzeni niye benim bu kadar hoşuma gitti :D

equinoxx

80+ Bronze
Abi bende 1650 laptop var mining yapmam mantıklı mı ?
Değil. Soğutma sorunu olur, ileriye dönük yüksek sıcaklıktan kaynaklı kartında arıza/lar olabilir. Ben PC üzerinden yapıyorum 1650 ile, sıcaklık 62-63 derecelerde sen düşün. Günlükte 10-13 TL getirisi var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,151
Üyeler
163,436
Son üye
defdef
Top Bottom