🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
güzel olmuş eline sağlık
Laptop kullanmam dışı problem yok.PC kablolaman o kadar kötü değildir umarım.
Bu kasalar nasıl yapılıyor videoda anlattın mı? Hep merak ediyorum şu rig kasalarının hangi ölcülerle yapıldığını.Dostlarım DA instagram sayfamı takip ediyorsanız yarın detaylı 12'li mining rig toplama videosu yayınlayacağımı söylemiştim ama foruma özel bitmiş hazır halini ve işçiliği önden görmenizi istedim. Yorumlarınızı bekliyorum.
Sata power bağlantı tipi için önden uyarayım; yılların deneyimi ile GTX 1660 Super rigte en ufak sorun oluşturmuyor kablolar her daim yaz kış serin kalıyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Dostlarım DA instagram sayfamı takip ediyorsanız yarın detaylı 12'li mining rig toplama videosu yayınlayacağımı söylemiştim ama foruma özel bitmiş hazır halini ve işçiliği önden görmenizi istedim. Yorumlarınızı bekliyorum.
Sata power bağlantı tipi için önden uyarayım; yılların deneyimi ile GTX 1660 Super rigte en ufak sorun oluşturmuyor kablolar her daim yaz kış serin kalıyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Abi o kadar yöneticisin forumda, bence bir kaç ürün çalsan Abdullah abi fark etmeyebilirGüç kaynakları güzelmiş. Kaçtan sararsın abi?
Sizce Gtx 1650 ile yapsam mı aylık 300lira bırakır mı ?Değil. Soğutma sorunu olur, ileriye dönük yüksek sıcaklıktan kaynaklı kartında arıza/lar olabilir. Ben PC üzerinden yapıyorum 1650 ile, sıcaklık 62-63 derecelerde sen düşün. Günlükte 10-13 TL getirisi var.
trendyol.com/dharma/mining-rig-yarasa-kasasi-12-li-12-gpu-ana-kart-koyma-aparatli-p-122926527Güzel olmuş eline sağlık rig kasasının linki varmı ?
Bırakır. Kimisi değmez der kimisi değer. Bana kalırsa değer. Hiç yoktan iyidir 300-400 TL durduk yere kim verecek?Sizce Gtx 1650 ile yapsam mı aylık 300lira bırakır mı ?
ne kazıyorsunuz ve hangi pooldan?Bırakır. Kimisi değmez der kimisi değer. Bana kalırsa değer. Hiç yoktan iyidir 300-400 TL durduk yere kim verecek?
zaten kalmadı kiabi iyi hoş da millet heves yapıp piyasada ekran kartı bırakmıyor be
Kazabileğin tek Raven var zaten. 2miners'dan kazıyorum, 8.60-8.9X mh/s hız alıyorum aşağıdaki ayarlarımla.ne kazıyorsunuz ve hangi pooldan?