Neler Yeni

13.000TL Sistemim Değerinde Para var ve Bunu Nasıl Yatırım Yaparak Kullanabilirim?

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
evet kimin kazancagini bilıyoruz şimdi bana öneri yapın pc almkatan vazgeçtim zam gelicek bilıyorum alamıycam ama yatırım yapmak istıyorum cebimde 13k rtx3060 sistemli kadar para var bunu nasıl yatırım yaparak kulanabilirim bitcoin borsa felan

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,222
İsim
yusuf ecer
Yaş kaç?

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ephesus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Kamil Berke Kapıcıoğlu
evet kimin kazancagini bilıyoruz şimdi bana öneri yapın pc almkatan vazgeçtim zam gelicek bilıyorum alamıycam ama yatırım yapmak istıyorum cebimde 13k rtx3060 sistemli kadar para var bunu nasıl yatırım yaparak kulanabilirim bitcoin borsa felan

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,222
İsim
yusuf ecer
max 15tir
Mesaj otomatik birleştirildi:

üslüba bak, gümledim resmen
13k 1k dolar bile değil beklentisinin ne olduğunu anlayamadım. Ve dediğin gibi muhtemelen küçük bir arkadaş. Borsa coinde büyük paralar kazanabileceğini düşünüyor.

3060lı sistem al daha mantıklı. Dolar artacağı zaman zamlar dolar artışından daha fazla oluyor. O yüzden bulunduğumuz konumda alacağın bir ürünü ertelememek en iyi yatırım. Keza yukarıda dediğim gibi 13k 1k dolar bile değil. 15k yapsan bu parayı zaten değer 11kya düşmüş olcak.

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
13k 1k dolar bile değil beklentisinin ne olduğunu anlayamadım. Ve dediğin gibi muhtemelen küçük bir arkadaş. Borsa coinde büyük paralar kazanabileceğini düşünüyor.

3060lı sistem al daha mantıklı. Dolar artacağı zaman zamlar dolar artışından daha fazla oluyor. O yüzden bulunduğumuz konumda alacağın bir ürünü ertelememek en iyi yatırım. Keza yukarıda dediğim gibi 13k 1k dolar bile değil. 15k yapsan bu parayı zaten değer 11kya düşmüş olcak.
aslında bekletim şu şekilde dolar ya da altın alıp ileri seviyede yükselmesi ama sadece dolar altına yetinmek istemdigimden başka tavsiye almak istedim umarım, anlatabilmişmdir.

max 15tir

üslüba bak, gümledim resmen
ne diyim sana burda ahkam kesmiyorum ya hoşuma giden birşeyi açık sözlü olarak belirtim yanlış anladayısan kusura bakma :)

Son düzenleme:

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
aslında bekletim şu şekilde dolar ya da altın alıp ileri seviyede yükselmesi ama sadece dolar altına yetinmek istemdigimden başka tavsiye almak istedim umarım, anlatabilmişmdir.

ne diyim sana burda ahkam kesmiyorum ya hoşuma giden birşeyi açık sözlü olarak belirtim yanlış anladayısan kusura bakma :)
kral ahkam kestiğim falan yok, yazım üslübun bana ters. Ayrıca dolar veya altın alacaksan acele et alım satım farkı her geçen gün artıyor

Dolar net artacak, altın değerini hep muhafaza etti, 13k paramın değeri korunsun diyorsan gram altın al 24 ayar kaç tane alınıyorsa, gram altın almaya özen göster çünkü saf altın diğerleri gibi değil. Ya da dolar veya euro alıcaksın bu sana kalmış. Borsa hakkında bilgin yoksa girme ben de yeni yeni bakınıyorum belki kafana yatan halka arzlara girebilirsin bin 2bin lira onun dışında borsaya çok yaklaşmanı önermiyorum. Şu an ben katlamak istiyorum diyorsan euro dolar ben 13k paramın değerini korumak istiyorum diyorsan altına yatırım yapabilirsin diye düşünüyorum. En azından ben öyle yapıyorum xd :trpeepo:

(Bu bir yatırım tavsiyesi değildir) :kappa:

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Bilgisayarı ucuza al ve sat yap.
Hem bilgisayar kullanmış olursun hem ticaret yapar paranı kazanırsın.

Herkesin derdi hiçbir şey yapmadan para kazanmak,
Fiziki veya aklen, çalıştıkça para kazanır ve bağlantılar ile ticaret yaparsın. Paradan para kazanmak istiyorsan da %98’in kaybettiği borsa, coin, forex vb. piyasalara yönelme şansın var ilerleyen yıllarda.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Utku EREN

Halka arzlar bu saatten sonra sıkıntı ilk gününden çorba parası bile etmeyecek karlar için tavan bozanlarla doldu artık son 4 halka arz bunu kanıtlar nitelikteydi. Ya onlar gibi ilk günden 20-30 lira için bozacaksın paranı ki o paranın da eline geçmesi 2 gün araya hafta sonu girmezse. Yani pek mantıklı olmuyor. Ama illa borsaya girmek niyetindeysen bu miktarda parayla uzun vadeli düşünmen bence daha akıllıca olur çünkü kısa vadede muhtemelen seçim sonrası senin düşündüğün aday kazanırsa ilk bir hafta gibi bir süre taban bekleniyor sonrasında ne kadar toparlar bilemem. Ama yok ben bugün borsaya girecem 13k ile bundan sonra da her ay 100 tl de olsa 10000 tl de olsa az ya da çok demeden borsaya ekleme yapacam, 10 sene sonra elime mantıklı bi para geçer belki diye bir düşünceye sahipsen 8/10 plan. Ama kısa vade düşünüyorsan dolar hızlı uçacak gibi kim kazanırsa kazansın ama uçtuğunda kar almayı bilmen lazım. Unutma kar cebinde güzeldir. Arkadaşlardan biri yukarıda da bahsetmiş altın sadece değerini korur belki üzerine az bi şey oynama yapar ama gram altın alman burada önemli bi etken. Altın konusunda ALTINS1 adında bir emtia hissesi var borsa İstanbulda. TC darphanesinin çıkarttığı bir altın sertifikası gram altından bir miktar daha pahalıya geliyor ama bir araştırmanı önerebilirim en kötü genel bilgi edinmiş olursun emtia ile ilgili.
Ayrıca kimsenin verdiği tavsiye ile iş yapma. Verdikleri tavsiyeleri git araştır youtube ve internet bu iş için oldukça fazla iyi ve kötü bilgiye sahip o yüzden bilgilerini de birkaç kez teyit et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,465
Üyeler
164,676
Son üye
dslam21
Top Bottom