Yardım 13.000TL Tablet Önerisi

Yokmu önerisi olan not,video ve oyun için gerekli

Dokunmatik Kalemli bir tablet önerisine ihtiyacım var fakat net bir öneri bulamadım siz ne önerirsiniz?Bunu buldum fakat akakcede kalemli olarak filtrelediğimde ürün çıkmıyor.
750 lirada indirim var 11750 oluyor kalem fiyatı 2k civarına düşüyor arada öneririm güzel tablettir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 arkadaşıma daha aldırdım gayet memnunlar bu fiyatlarda daha güzel tablet yok.

işlemcisi snapdragon 7 gen 4 ile benzer bir performans gösteriyor.

Son düzenleme:
750 lirada indirim var 11750 oluyor kalem fiyatı 2k civarına düşüyor arada öneririm güzel tablettir.

2 arkadaşıma daha aldırdım gayet memnunlar bu fiyatlarda daha güzel tablet yok.

işlemcisi snapdragon 7 gen 4 ile benzer bir performans gösteriyor.
Hocam teşekkür ederim de honor almaya karar verdim.

Hocam teşekkür ederim de honor almaya karar verdim.
hocam attıgınız honorun donanımı biraz eski duruyor yinede siz bilirsiniz honor alıcaksanız V9 modelini öneririm

Şuan fiyatı biraz şişirme duruyor 15K sularına düşerse değerlendirin V9 u

hocam attıgınız honorun donanımı biraz eski duruyor yinede siz bilirsiniz honor alıcaksanız V9 modelini öneririm

Şuan fiyatı biraz şişirme duruyor 15K sularına düşerse değerlendirin V9 u
Hocam maksimum 13.000 verebilirim wild riftte 90fps oynatır mı?

Honor pad 9 modeli

Honor pad 9 modeli
bilemiyorum kaç fps verir. Bütçeniz ne ise öyle yapın ben sadece tavsiye verdim belki geciktirip üstüne para koyarsınız diye.

Honor pad 9 modeli
aralarındaki donanım farkı baya büyük azımsanmayacak kadar.

bilemiyorum kaç fps verir. Bütçeniz ne ise öyle yapın ben sadece tavsiye verdim belki geciktirip üstüne para koyarsınız diye.

aralarındaki donanım farkı baya büyük azımsanmayacak kadar.
Öneri için teşekkür ederim.Honor pad 9 alsam pişman eder mi? Aralarında fiyat farkıda fazla

Bu fiyatlara stoklara geri gelirse honor pad v9 öneririm yoksa Huawei matepad öneririm 2025 olanı ama klavyesi bence gereksiz olur

Bu fiyatlara stoklara geri gelirse honor pad v9 öneririm yoksa Huawei matepad öneririm 2025 olanı ama klavyesi bence gereksiz olur
Direkt ürün cevap verdi bu soruya 😀

Hocam Huawei değilde Pad 9 almayı düşünüyorum pişman etmez gibi duruyor.

Honor pad 9 modeli
Alacağınız tabletin işlemcisiyle aynı olan bir telefonda Wild Rift'te 120 FPS'e kadar oynatıyor, bazen 90'a kadar düşüyor.
Tabi bu video 1 yıl önce çekilmiş ama Wild Rift yüksek grafikli bir oyun olmadığı için sıkıntı değil.

Alacağınız tabletin işlemcisiyle aynı olan bir telefonda Wild Rift'te 120 FPS'e kadar oynatıyor, bazen 90'a kadar düşüyor.
Tabi bu video 1 yıl önce çekilmiş ama Wild Rift yüksek grafikli bir oyun olmadığı için sıkıntı değil.
Teşekkür ederim hocam

İpad 11'de öneren olduda telefonum iphone olmadığı için ayrıca ipad 11'in 60 Hz yenileme özelliğine sahip olduğu için almayi düşünmüyorum bu pad 9 isimi görür mü?

Direkt ürün cevap verdi bu soruya 😀

Hocam Huawei değilde Pad 9 almayı düşünüyorum pişman etmez gibi duruyor.
Pad 10 alın dicektim bi baktım oda zam yemiş düz pad 9 da üzmez diye düşünüyorum ama v9 ile arasında özellikle performans ve genel anlamda çok fark var onu söyliyim

Geri