İmei attırırsınız.FIyati biraz ucuk gibi. Gemide oldugum icin her siteye erisimim yok ve internetim yavas ama 27k gibi bi sey gordum 256 gb fiyatina. 2 kati butcemin
Mesaj otomatik birleştirildi:
AU fiyati 1000-1100 AUD civari. Turkiyedeki 6k isletme bedeli olmasa dusunulebilirdi ama su 6k her seyden caydiriyor beni. O yuzden trden alma taraftariyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Inceleyecegim. Tesekkur ederim.
11T nereye olabilir hacım, kullanıcısıyım şu anda m52 ve a52yi tercih ederim. en azından arayüz kasma sorunu yok. Şu anda custom rom yüklü telefonda allahtan daha optimize çalışıyor.11t olabilir
Ben de kullanıyorum hiçbir sorun yok bende11T nereye olabilir hacım, kullanıcısıyım şu anda m52 ve a52yi tercih ederim. en azından arayüz kasma sorunu yok. Şu anda custom rom yüklü telefonda allahtan daha optimize çalışıyor.
Senin cihaz sorunlu o zaman11T nereye olabilir hacım, kullanıcısıyım şu anda m52 ve a52yi tercih ederim. en azından arayüz kasma sorunu yok. Şu anda custom rom yüklü telefonda allahtan daha optimize çalışıyor.
Tabi kanka instada youtubeda dolanırken o aptaI arayüz yüzünden bi anda youtube donmuyor zaten dimi.Ben de kullanıyorum hiçbir sorun yok bende
Yok bişey olmuyorTabi kanka instada youtubeda dolanırken o aptaI arayüz yüzünden bi anda youtube donmuyor zaten dimi.