- Konu Sahibi Konu Sahibi
12kydı bu sistem indirim kodu ile 9.9k ya düşüyordu kodu kaçırdık o akşam alan arkadaşlar stok bitmiş falan dediler o yüzden saldım peşini fiyat 14k olmuş .ddÇok pahalı bu knk
12kydı bu sistem indirim kodu ile 9.9k ya düşüyordu kodu kaçırdık o akşam alan arkadaşlar stok bitmiş falan dediler o yüzden saldım peşini fiyat 14k olmuş .ddÇok pahalı bu knk
Ben vermem kesnlikle bu parayı 5500 6600 ikisine bekleyin derim12kydı bu sistem indirim kodu ile 9.9k ya düşüyordu kodu kaçırdık o akşam alan arkadaşlar stok bitmiş falan dediler o yüzden saldım peşini fiyat 14k olmuş .dd
Bi link daha atıcam bir de ona bakıp yorumlar mısın?Ben vermem kesnlikle bu parayı 5500 6600 ikisine bekleyin derim
Bu yine iyi. en azından problemsiz. Ama diğer sistemin ne olursa olsun fiyatı çok yüksek bana göreBi link daha atıcam bir de ona bakıp yorumlar mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
INTEL I3 12100F-ASUS DUAL RTX3060 OC8G-PRIME H610M-K - VRUCIAL 500GB SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 12100F-ASUS DUAL RTX3060 OC8G-PRIME H610M-K - VRUCIAL 500GB SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
İşlemci ile çoklu işlem falan yapılır mı ekran kartı asusun ram falan markaları kalitesi nasıl onları da yazar mısın?Bu yine iyi. en azından problemsiz. Ama diğer sistemin ne olursa olsun fiyatı çok yüksek bana göre