Biraz beklemekte fayda var. Katarla anlaşmalar piyasaya para girişi olabilir. Ayrıca Her ne kadar faizi düşüreceğiz deseler de faiz sabit kalırsa dolar retest için düşebilir YTD.TL olarak duran param her geçen gün eriyor. Amacım kar etmek değil en azından paramın değerini koruyabilmek. Ama zararda etmek istemiyorum. Dolar bu seviyeden alınır mı? Asgari ücret açıklanınca düşecek diyorlar doğru mu? Yani şu an dolar almak ne kadar mantıklı?
Dolar 16,15 TL oldu 11 gün içerisinde iyi ki almışım diyorum şimdi. Amacım kar etmek değildi zaten az bir para koymuştum ama yine de kar ettim. Şaka gibi..
bende haklı çıkmışımRez al güzel kardeşim şimdi olmasa bile seneye 16 yı görücek .
Görmemesi imkansız çünkü iğrenç yönetilen bir ülkeyiz mevcut şartlarda bile normalde 15 16 17 seviyelerine çıkardı ama araplara arazi satarak aklımızca rezerv satıp bir süre boyunca sabit tutuyoruz düşmesine imkan yok haberin olsun 16 aralıkta yükselmeye devam edicek faiz kararıyla karar senin . Bu sene o rakamlara çıkmasa bile seneye kesin çıkıcak paran her halbukarda döviz olsun çünkü bu ülkede kimseye güvenilmez
whaaaaaat dolar 16 uçuyoruzRez al güzel kardeşim şimdi olmasa bile seneye 16 yı görücek .
Görmemesi imkansız çünkü iğrenç yönetilen bir ülkeyiz mevcut şartlarda bile normalde 15 16 17 seviyelerine çıkardı ama araplara arazi satarak aklımızca rezerv satıp bir süre boyunca sabit tutuyoruz düşmesine imkan yok haberin olsun 16 aralıkta yükselmeye devam edicek faiz kararıyla karar senin . Bu sene o rakamlara çıkmasa bile seneye kesin çıkıcak paran her halbukarda döviz olsun çünkü bu ülkede kimseye güvenilmez
Kar etmedin paranın değerini korudun.Dolar 16,15 TL oldu 11 gün içerisinde iyi ki almışım diyorum şimdi. Amacım kar etmek değildi zaten az bir para koymuştum ama yine de kar ettim. Şaka gibi..
HayırKar etmedin paranın değerini korudun.
ğülkenin batmadığı sürece doların 15'in üstünü göreceğini düşünmüyorum
Nasıl hayır? Markette alacağın şeye de zam geliyor aynı kalmıyor?Hayır
yerli üretim mallara daha az zam geliyorNasıl hayır? Markette alacağın şeye de zam geliyor aynı kalmıyor?