Neler Yeni

Yardım 13,80 Seviyesinden Dolar Alınır mı?

efay144

80+ Silver
Valla kuzenim 7 iken almıştı bende şimdi alma çok arttı gene 5 lira olur demiştim beni dinlememişti iyi ki de dinlememiş şimdi çocuğun parası 2 kat arttı zaman fark etmeksizin almak lazım YTD

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,808
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Eğer gideceğin paraya fazla üzülmeyeceksen alınabilir. [Yatırım tavsiyesi değildir.]
Çünkü zamanında almak daha mantıklı idi, ülkenin batmadığı sürece doların 15'in üstünü göreceğini düşünmüyorum. [Tahmin ve fikrimdir.]

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
TL olarak duran param her geçen gün eriyor. Amacım kar etmek değil en azından paramın değerini koruyabilmek. Ama zararda etmek istemiyorum. Dolar bu seviyeden alınır mı? Asgari ücret açıklanınca düşecek diyorlar doğru mu? Yani şu an dolar almak ne kadar mantıklı?
Biraz beklemekte fayda var. Katarla anlaşmalar piyasaya para girişi olabilir. Ayrıca Her ne kadar faizi düşüreceğiz deseler de faiz sabit kalırsa dolar retest için düşebilir YTD.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
muhtemelen bu yılı 15.5/16 civarından kapatır onu bilerek alın

victreX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ahmet
Dün aldım. Alman bankası commerzbank doların 2022'nin ilk çeyreğinde 15-16 TL seviyelerine çıkacağını söyledi. Bende 15-16'lara çıkacağını düşünüyorum. Zaten düşse bile sorun olmaz hemen satmayı düşünmüyorum en az 3 yıl içinde satacağım. Yorumlarınız için teşekkürler.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,273
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Söylemesi çok zor.

victreX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ahmet
Dolar 16,15 TL oldu 11 gün içerisinde iyi ki almışım diyorum şimdi. Amacım kar etmek değildi zaten az bir para koymuştum ama yine de kar ettim. Şaka gibi..

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih B
Dolar 16,15 TL oldu 11 gün içerisinde iyi ki almışım diyorum şimdi. Amacım kar etmek değildi zaten az bir para koymuştum ama yine de kar ettim. Şaka gibi..
:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rez al güzel kardeşim şimdi olmasa bile seneye 16 yı görücek .
Görmemesi imkansız çünkü iğrenç yönetilen bir ülkeyiz mevcut şartlarda bile normalde 15 16 17 seviyelerine çıkardı ama araplara arazi satarak aklımızca rezerv satıp bir süre boyunca sabit tutuyoruz düşmesine imkan yok haberin olsun 16 aralıkta yükselmeye devam edicek faiz kararıyla karar senin . Bu sene o rakamlara çıkmasa bile seneye kesin çıkıcak paran her halbukarda döviz olsun çünkü bu ülkede kimseye güvenilmez
bende haklı çıkmışım :)

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
Rez al güzel kardeşim şimdi olmasa bile seneye 16 yı görücek .
Görmemesi imkansız çünkü iğrenç yönetilen bir ülkeyiz mevcut şartlarda bile normalde 15 16 17 seviyelerine çıkardı ama araplara arazi satarak aklımızca rezerv satıp bir süre boyunca sabit tutuyoruz düşmesine imkan yok haberin olsun 16 aralıkta yükselmeye devam edicek faiz kararıyla karar senin . Bu sene o rakamlara çıkmasa bile seneye kesin çıkıcak paran her halbukarda döviz olsun çünkü bu ülkede kimseye güvenilmez
whaaaaaat dolar 16 uçuyoruz :D

Top Bottom