Sağolun hocam saat 10da açılıyor ya açılınca gelmiş olur demiÇok nadir bir parça hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sabah hocam
Arabalar parlak olmayınca çok kalitesiz duruyor raflarda. Biraz maliyetli olsa bile arabalara uygun boyutlarda cam kutulara koyulması görünümü çok etkiliyor. Güzel koleksiyon.
Mesela bu tarz
Elimde baya şık bir klasik model var çocukluğumdan kalma olduğu için değerli olabileceğini düşünüyorum kutusu olmadığı içinde STH mi değil mi bilmiyorum aracın üzerinde STH olduğunu belirten bir işaret var mı?
Hatırladığımdan daha az klasikmiş diğerlerinide ekliyorum sarılar renk değiştiriyordu kalanlar kardeşiminResim atarsanız yardımcı olurum hocam
Boyası alengirli olunca heyecan yapmıştım diğerleri hakkında ne düşünüyorsunuz pek koleksiyonluk durmuyor ama belki set parçası vardırHocam pek premiuma benzemiyor gibi, maalesef çok fazla etmeyebilir
Öncelikle pleksi raf yazları esneme yapıp oval bir görüntü çıkartır ortaya görsellik bozulur. Öncelikle rafları tutan o kafam kadar şeyleri çıkartım. cam raf pimi alıyorsun. Sonrada en az 5mm kalınlığınca raf derinliğinin 1 cm azı olacak şekilde cam kestiriyorsun. O 1 cm az kalan kısmı arkada boşluk bırakıp direk cama doğru gelecek şekilde ışıklandırma yapıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabi bunlar öneri. Şuan pek güzel gözüktüğünü söyleyemem.