Neler Yeni

İnceleme 13 bin lira değerinde ki araba koleksiyonum

alikorkut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Korkutali avar
Bir ara bende merak salmıştım misafir çocukları bir kaçtanesini arakladı yeğenlerimde biraz büyüdüler gerisini onlar parçaladı saldım gitti güzel bir hobi .

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Metehan
Gtr arıyorum her yerde. Hiçbir yerde bulamadım. İnternette mevcut ama fahiş fiyat çekiyorlar. Bu arada çok güzel bir hobi. Tebrik ederim

Techno08

80+ Gold
Gtr arıyorum her yerde. Hiçbir yerde bulamadım. İnternette mevcut ama fahiş fiyat çekiyorlar. Bu arada çok güzel bir hobi. Tebrik ederim

Teşekkür ederim hocam. Hangi gtr'ı arıyorsunuz sizin için uyguna bulabilirim isterseniz link atarım

Techno08

80+ Gold
R35/R34 hepsi olur hocam

AliExpress'te var hocam bakabilirsiniz. Ortalama 900-1000 liraya bayağı güzel ve detaylı r34-35 bulabilirsiniz

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 483,14TL | TW 1:64 asfalt çalışır Skyline GTR GTR z-dinle bukalemun alaşım araba modeli

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arslan Okuyan
Herkese merhabalar bugün tam 8 aydır topladığım nadir ve Premium kategorilerine sahip 1/64 ölçeğinde ki araba koleksiyonumdan bahsedip bu koleksiyona başlamak isteyenlerin nelere dikkat etmesi gerektiğini anlatacağım.

1- Koleksiyon Rafı:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Öncelikle benim koleksiyonum bu, daha bitmedi yeni araçlar gelecek ve gerekirse 1 dolap daha yapılacak. Bu rafı kendim yaptım ama bu da henüz hazır değil idareten sunta raflar koydum ama bu raflar pleksi ile değiştirilecek ve ışık sistemi yapılacak ayrıca arabaların öne kaymaması için de bir ince çıta yapılacak. Size de böyle yapmanızı tavsiye ederim eğer imkanınız varsa kendiniz bu şekilde yapabilirsiniz ama kesinlikle pleksi raflar koyun hem daha sağlam olur hemde daha hoş bir görüntü olur. Gelelim koleksiyonumda ki arabaların markalarına; arabaların yarısı Premium yarısı da regular modeldir ve ilk 3 sıra hızlı ve öfkelinin arabalarına ayrılmıştır.

2- koleksiyonum hakkında bilgiler:

Koleksiyonumda 120 adet araç vardır ve bunların 45 tanesini Hızlı ve Öfkeli film serisi arabaları oluşturmaktadır ve 57 adet Premium seri araç vardır.

- 9 adet Nissan Gtr
- 6 adet toyota supra
- 8 adet camaro
- 7 adet nissan silvia
- 8 adet honda
- 3 adet mercedes
- 4 adet corvette
- 2 adet BMW
- 4 adet jeep
- 2 adet land rover

En fazla olanlar burada, diğerleri içinde fotoğrafları inceleyebilirsiniz

3- Koleksiyon yapmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken noktalar:

- Öncelikle ne istediğinize karar vermelisiniz, örnek vermek gerekirse regular mı Premium mu ya da supra mı gtr mı gibi.

- öncelikle her önünüze ilk gelen fiyattan almayın fiyatları karşılaştırın belki daha uyguna başka bir yerden bulabilirsiniz fırsatınız varsa yurtdışından almaya çalışın daha uyguna getirirsiniz.

- Hot wheels toplayacaksanız D&R, rossman, toyzzhop gibi yerlerden bulabilirsiniz Premium çıkma olasılığı azdır bunu göz önünde bulundurun bazı çalışanlar Premiumları kendilerine ayırıyor. armağan oyuncak her çarşamba yeni hot wheels kutuları getiriyor erkenden gidip bu durumun önüne geçebilirsiniz

- paranızı idareli kullanın bu hobi pahalı bir hobidir ocak söndürür ve bağımlılık yapar kendinizi dizginlemeyi bilmelisiniz.

İnceleme bu kadardı okuduğunuz için teşekkür ederim aklınıza takılan bir soru varsa seve seve cevaplarım herkese iyi akşamlar dilerim 🙂

Güncelleme:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Yeni araçlar koleksiyona eklenmiştir.

- Porsche 991
- Ferrari b12 BB
- kaido nissan skyline gtr r34
- Nissan silvia s14 beyaz
- Nissan silvia s15 yeşil
- mitsubishi eclipse sevente
- Ford super de luxe
- Toyota 2000 Gt