baranthemosby
80+ Bronze
Hayır. Birinde 1650 diğerinde 3050 Ti var. Performans farkı sayıların aralığından daha fazla.ikisinde de aynı ekran kartı yok mu
Hayır. Birinde 1650 diğerinde 3050 Ti var. Performans farkı sayıların aralığından daha fazla.ikisinde de aynı ekran kartı yok mu
Kafanmi güzel 13 bine nerede 3050tı ?????3050 Ti varken?
attığınız laptopda da 1650 yazıyor acaba yanlış laptopu mu attınız hocamHayır. Birinde 1650 diğerinde 3050 Ti var. Performans farkı sayıların aralığından daha fazla.
Bu kadar cahil olmayı nasıl beceriyorsun iki laptopda da 1650 varHayır. Birinde 1650 diğerinde 3050 Ti var. Performans farkı sayıların aralığından daha fazla.
Hayır yok batarya büyük olduğu için yer kalmamışo zaman diğerine göre daha iyi, sata ssd yuvası varmı peki ekstradan biliyomusunuz
bu laptopu alıcaz o zaman hocamBu kadar cahil olmayı nasıl beceriyorsun iki laptopda da 1650 var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır yok batarya büyük olduğu için yer kalmamış
ekstra depolama için m2 var ama dimiBu kadar cahil olmayı nasıl beceriyorsun iki laptopda da 1650 var
Cahillik ile alakası yok hocam. HP Victus serisinin tasarımlarının tamamı birbirine benziyor. Linke basmadığım için kaçırmışım ancak genelde öneride bulunan kişinin bir çok önerisini okudum ve çoğunlukla HP Victus 3050 Ti versiyonunda önerilerde bulunuyordu. Gözümden kaçmış olacak ki bütçeyi görmedim. Bu yüzden de 1650 Ekran kartı olan 2 laptopu kaçırmışım. Dalgınlığım adına sizden ve konu sahibi dostumdan özür dilerim.Bu kadar cahil olmayı nasıl beceriyorsun iki laptopda da 1650 var
Bunun linkini bulamamıştım. Güzel.
Estağfurullah hocam siz ısrarla 3050 diyince ben öyle dedim sizde kusura bakmayın, bu victuslar 1650den tut 3060a kadar tasarım aynı karıştırmamak elde değilCahillik ile alakası yok hocam. HP Victus serisinin tasarımlarının tamamı birbirine benziyor. Linke basmadığım için kaçırmışım ancak genelde öneride bulunan kişinin bir çok önerisini okudum ve çoğunlukla HP Victus 3050 Ti versiyonunda önerilerde bulunuyordu. Gözümden kaçmış olacak ki bütçeyi görmedim. Bu yüzden de 1650 Ekran kartı olan 2 laptopu kaçırmışım. Dalgınlığım adına sizden ve konu sahibi dostumdan özür dilerim.
Varbu laptopu alıcaz o zaman hocam
ekstra depolama için m2 var ama dimi
İçi böylebu laptopu alıcaz o zaman hocam
ekstra depolama için m2 var ama dimi
Haklısınız hocam. Linke basmadım bende. Telefonla konuşuyordum. Konuyu görünce bastım hocam. Anlayışınız için teşekkür ederim.Estağfurullah hocam siz ısrarla 3050 diyince ben öyle dedim sizde kusura bakmayın, bu victuslar 1650den tut 3060a kadar tasarım aynı karıştırmamak elde değil
Var
İçi böyle
estağfurullah, hocam insanlık hali olur öyleCahillik ile alakası yok hocam. HP Victus serisinin tasarımlarının tamamı birbirine benziyor. Linke basmadığım için kaçırmışım ancak genelde öneride bulunan kişinin bir çok önerisini okudum ve çoğunlukla HP Victus 3050 Ti versiyonunda önerilerde bulunuyordu. Gözümden kaçmış olacak ki bütçeyi görmedim. Bu yüzden de 1650 Ekran kartı olan 2 laptopu kaçırmışım. Dalgınlığım adına sizden ve konu sahibi dostumdan özür dilerim.
ram 4+4 olmasa iyiymiş de yine bu fiyata daha iyisini bulamadım. yarın alıyoruz sağolun hocam.Estağfurullah hocam siz ısrarla 3050 diyince ben öyle dedim sizde kusura bakmayın, bu victuslar 1650den tut 3060a kadar tasarım aynı karıştırmamak elde değil
Var
İçi böyle
Selam dostlar uzaktan eğitim için kardeşime laptop alıcağım, 13k civarı, üzmeyecek laptop öneriniz varmıdır? gaming de olabilir hiç farketmez