13 bine rtx3060lı sistem alınabilirmi

memettt72

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar 13 bin bütçem var bu fiyata 3060 12gbli sistem alabilir miyim sizce

abi 13 bin bütçeyle rtx 3060 12gb’li sistem almak bence mümkün, özellikle 1080p oyun için gayet yeterli olur. tabii sistemin diğer parçaları da önemli, işlemci falan iyi olursa tam olur.

şu an piyasada i3 12100f + 3060 kombinasyonunu bu fiyatlara bulmak mümkün. ram ve ssd de 16 gb ve en az 500 gb olursa oyunlarda sıkıntı yaşamazsın.

tabii biraz araştırma yapmak lazım, bazen fiyatlar hızlı değişebiliyor. ama genel olarak 13 bin bandında oyun oynamak için fena sistem kuramazsın.

bütçe biraz daha esneyebilirse rtx 4060 gibi yeni kartlara da bakabilirsin, performans olarak biraz daha iyi olur ama 3060 da halen iş görür.

abi 13 bin bütçeyle rtx 3060 12gb’li sistem almak bence mümkün, özellikle 1080p oyun için gayet yeterli olur. tabii sistemin diğer parçaları da önemli, işlemci falan iyi olursa tam olur.

şu an piyasada i3 12100f + 3060 kombinasyonunu bu fiyatlara bulmak mümkün. ram ve ssd de 16 gb ve en az 500 gb olursa oyunlarda sıkıntı yaşamazsın.

tabii biraz araştırma yapmak lazım, bazen fiyatlar hızlı değişebiliyor. ama genel olarak 13 bin bandında oyun oynamak için fena sistem kuramazsın.

bütçe biraz daha esneyebilirse rtx 4060 gibi yeni kartlara da bakabilirsin, performans olarak biraz daha iyi olur ama 3060 da halen iş görür.
Kanka sahibindenden bakıyorum hep ama istediğim fiyatlara çok yakın değil neresi var başka ikinci el alacağım zaten, nereye bakmamı tavsiye edersin

Arkadaşlar 13 bin bütçem var bu fiyata 3060 12gbli sistem alabilir miyim sizce
bence temeli sağlam tutun ve ilerde sağlam parçalar ile sisteminizi tamamlayın temelde sağlam parçalar yan parçalarda idareten sizi götürecek bir şeyler olsun mesela bende rx 570 var ama işlemcim 7500f ramim felan her şey tamam şuan bi ekran kartım eksik..

Alınamaz maalesef.
5500/12100f bulursun o da 15 civarına gelir.

Her zaman ikinci elden parça parça toplanan sistem daha kârlıdır.İkinci el sistem alınmaz.

Alınamaz maalesef.
5500/12100f bulursun o da 15 civarına gelir.
14e rtx2070 buldum ama vram için 3060 istiyordum ne dersiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her zaman ikinci elden parça parça toplanan sistem daha kârlıdır.İkinci el sistem alınmaz.
Ama parçaların saglamligini nasıl anlarız ki hiç sistemimiz yoksa bozuk mal olabilir sonuçta demi

14e rtx2070 buldum ama vram için 3060 istiyordum ne dersiniz

Ama parçaların saglamligini nasıl anlarız ki hiç sistemimiz yoksa bozuk mal olabilir sonuçta demi
Parçaların bozuk veya bozuk olmadığını kesinlikle anlayamazsın ancak zaten çoğu kisi çalışmadığı yerde sorununu yazıyor,bana göre güvenden yana değil fiyattan yana sıkıntı var.

Alınabilir, bu güçteki kartlarda vram önemsiz 8gb yeterli bu cihazlara.
Diğer özellikler nedir?

Ekran Kartı: RTX 2070

İşlemci: Ryzen 5 5500

Anakart: Gigabyte A520M-K v2

RAM: 16 GB

Depolama: 500 GB M.2 SSD

Güç Kaynağı: Cooler Master 750W 80+ Gold

Parçaların bozuk veya bozuk olmadığını kesinlikle anlayamazsın ancak zaten çoğu kisi çalışmadığı yerde sorununu yazıyor,bana göre güvenden yana değil fiyattan yana sıkıntı var.
Ama sistem olunca en azından stres testi yapabiliriz kontrol ederiz birseyleri

Geri