Banxtre
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 21
Dahası
Selamlar Değerli Donanım Arşiv Üyeleri
Bugün başlıkta gördüğünüz olaydan bahsedeceğiz
Bildiğiniz üzere 13 Ocak tarihinde Bim adlı markette oyuncu ekipmanları satılacaktı ve fiyatı gayet ucuz olan Steel Series ürünler de satılacaktı
Lakin başka bir forumda gezerken bazı görseller gördüm ve bu ürünler daha piyasaya sürülmeden BİM'den satın alınmış hatta yetmemiş İkinci El alım siteleri olan
Sahibinden Ve Letgo'da yer bulmuş durumda
Ben diyecek söz bulamıyorum
Hadi direk gününde gidip alıp sonra satanı anlarımda
Ürün daha satılmadan nasıl alıyorlarsa artık (Bim çalışanı benim amcooğlu diyen arkadaşlar sanırım bu önceden satın alanlar )
Gerçekten ülkemizde gün geçmiyor ki şaşırtmayan bir olay gerçekleşsin...
Görseller ve Alıntıladığım forum linki aşağıdadır.
Bugün başlıkta gördüğünüz olaydan bahsedeceğiz
Bildiğiniz üzere 13 Ocak tarihinde Bim adlı markette oyuncu ekipmanları satılacaktı ve fiyatı gayet ucuz olan Steel Series ürünler de satılacaktı
Lakin başka bir forumda gezerken bazı görseller gördüm ve bu ürünler daha piyasaya sürülmeden BİM'den satın alınmış hatta yetmemiş İkinci El alım siteleri olan
Sahibinden Ve Letgo'da yer bulmuş durumda
Ben diyecek söz bulamıyorum
Hadi direk gününde gidip alıp sonra satanı anlarımda
Ürün daha satılmadan nasıl alıyorlarsa artık (Bim çalışanı benim amcooğlu diyen arkadaşlar sanırım bu önceden satın alanlar )
Gerçekten ülkemizde gün geçmiyor ki şaşırtmayan bir olay gerçekleşsin...
Görseller ve Alıntıladığım forum linki aşağıdadır.
BİM 13 Ocak PC Ekipmanları Daha Mağazaya Gelmeden Bitti
Herkese selamlar. BİM 13 Ocak PC Ekipmanları konumu hatırlayanlar vardır. O katalog gerçek mi, onlar alınır mı? gibisinden konular açıldı. Bu konulara hiç gerek kalmadı çünkü Türkiye'de olduğumuzdan BİM'de tanıdığı vs. olanlar aldılar bile.
www.technopat.net