17IMMOBILE17
80+
o dambıl değil dımbalMerhaba sevgili hocalarım,ben futbolcu olmak için vücut geliştirmeye başlayacağım fiziğim yetersiz.3 Kg dambılla fiziğim 1-2 yılda gelişir mi? Aşağıdaki antrenman programını uygulayacağım.
Yaşım:13
Boyum:1.73
Ağırlığım:62.8 Kg
O yaşla boy ne ak ben 18 yaş boy 1.76Merhaba sevgili hocalarım,ben futbolcu olmak için vücut geliştirmeye başlayacağım fiziğim yetersiz.3 Kg dambılla fiziğim 1-2 yılda gelişir mi? Aşağıdaki antrenman programını uygulayacağım.
Yaşım:13
Boyum:1.73
Ağırlığım:62.8 Kg
Abi ben yazın yüzmeye falan gittim.O yaşla boy ne ak ben 18 yaş boy 1.76
kanzi ben 15 yaşındayım 1.76 yımO yaşla boy ne ak ben 18 yaş boy 1.76
Ama ben dik durmuyom pek egzersizde yapmıyom bayadır işten dolayı 2 senelik düzenim yok ama bende 1-2 ay içerisinde kendimi toparlıyacamkanzi ben 15 yaşındayım 1.76 yım
Abi ben aşağıdaki çocuğu görünce vücut geliştirmeye başlamak istedim.Ayrıca bazı arkadaşlarım altyapıya seçilmen için fiziğinin iyi olması lazım falan filan dediler ondan böyle bir konu açtım.Tavsiyem şuanda bu yaşında boyun ve kilonda spor yapmaya başlama öncelikle boyuna orantılı olarak kilo al 70-80 kg arası ol yaşın 13 ufak daha süt gibi yoğurt gibi peynir gibi besinler tüket kalsiyum al kemiklerin güçlensin ilk başta aksine ileride çok sakatlık yaşarsın ve bu yaşta daha enerjik yaşların olduğundan spor yaparken kilo alman zorlaşır vücut daha gelişme çağında besin protein mineral ve vitamin gereksinimleri fazla dediğim gibi tavsiyem 70-80kg arası ol yaşın o zamana kadar 14-15 arası olur boy uzatan egzersizler yap bel kemiğini şekillendirmiş sırt kasını güçlendirmiş olursun bu yaşta spor kamburluğada neden olabilir kemiklerin zayıf ve şekillenme döneminde daha kalori kazan pilav ye meyve çok ye süt yoğurt ve fındık fıstık ceviz badem ne bulursan kuruyemiş olarak bunlar bitkisel kaliteli yağlardır sağlıklı bir şekilde kilo alırsın bunları yaparken haftada bir 310gr olan fıstık ezmesinden bitir yağlanmadan kalıplanmanı sağlar bunları yaptığın zaman spordan tam verimini almış olursun işte
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama ben dik durmuyom pek egzersizde yapmıyom bayadır işten dolayı 2 senelik düzenim yok ama bende 1-2 ay içerisinde kendimi toparlıyacam
Bu yaşta spor ve futbol ciddi sakatlanmana erkenden kariyerinin bitmesine neden olabilir unutma sen şuanda dediğim gibi yap salona gitme sadece evde işte vücut antremanları yap şınav mekik falan bide 1-2.5k arası bi dambıl al bilek geliştirmek için onlarla egzersiz yap bu yaşta bunları yap emin ol sağlam bi altyapı kazanırsın futbol ve spor salonu içinAbi ben aşağıdaki çocuğu görünce vücut geliştirmeye başlamak istedim.Ayrıca bazı arkadaşlarım altyapıya seçilmen için fiziğinin iyi olması lazım falan filan dediler ondan böyle bir konu açtım.
Teşekkürler abi 3 kg var dambıl çok ağır almadımBu yaşta spor ve futbol ciddi sakatlanmana erkenden kariyerinin bitmesine neden olabilir unutma sen şuanda dediğim gibi yap salona gitme sadece evde işte vücut antremanları yap şınav mekik falan bide 1-2.5k arası bi dambıl al bilek geliştirmek için onlarla egzersiz yap bu yaşta bunları yap emin ol sağlam bi altyapı kazanırsın futbol ve spor salonu için
3kg bilek için fazla olabilir bilekte 25'er 3 set yap sabah akşam zorlarsa sadece akşam yap vicut dinlenirken daha verimli olurTeşekkürler abi 3 kg var dambıl çok ağır almadım
Maden suyuda iç her haftaAbi ben aşağıdaki çocuğu görünce vücut geliştirmeye başlamak istedim.Ayrıca bazı arkadaşlarım altyapıya seçilmen için fiziğinin iyi olması lazım falan filan dediler ondan böyle bir konu açtım.