Neler Yeni

130 kiloyum, sağlık elden gidiyor.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam amacınızı anlamıyorum. İstediğiniz gibi konu açmakta özgürsünüz. Fakat sürekli mağduriyet içeren konular açmak... Neden yani? Çözüm odaklı yaklaşımlara da gözünüz kapalı sankim yanlış anlamadıysam... Yani bilmiyorum...
ataturkume su metni yazarken ellerinin soyle olduguna eminim 👉🏼👈🏼🥺
B938300B-A2C1-4772-9813-36FC8328F953.jpeg

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Selim
Maalesef çocukluğumdan beri obezim ama 15 sene önce de 130 kiloydum, şimdi de 130 kiloyum. Yükselmeler alçalmalar oldu tabii. Mide ameliyatı korkutuyor, özellikle de süreci ama iyi bir diyete giremedim. Aslında diyetisyene gidip uymalıyım ama açlığa katlanamıyorum. Katlanmak için sabır lazım.

Bir de ince yapılı biriyim, boxer fotosu sorun olursa kaldırabilirsiniz ama gördüğünüz üzere bacaklar vs hep ince. Düzenli spor yapıyorum, tek avantajım o. Bakalım, şöyle bir 85-90 kg olsam yeter fazlasıyla, incecik biri olurum, boy var biraz.
Ağır antrenman yaparsan sorun olmaz

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,554
İsim
Oozdmrsm
Maalesef çocukluğumdan beri obezim ama 15 sene önce de 130 kiloydum, şimdi de 130 kiloyum. Yükselmeler alçalmalar oldu tabii. Mide ameliyatı korkutuyor, özellikle de süreci ama iyi bir diyete giremedim. Aslında diyetisyene gidip uymalıyım ama açlığa katlanamıyorum. Katlanmak için sabır lazım.

Bir de ince yapılı biriyim, boxer fotosu sorun olursa kaldırabilirsiniz ama gördüğünüz üzere bacaklar vs hep ince. Düzenli spor yapıyorum, tek avantajım o. Bakalım, şöyle bir 85-90 kg olsam yeter fazlasıyla, incecik biri olurum, boy var biraz.
Tuna tavus apk(!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,376
Üyeler
161,847
Son üye
neronidas
Top Bottom