Sherlockholmes12
80+ Bronze
Aga buraya niye konu açıyorsun ki yeme kilo ver başka kurtuluş ta yok çare de yok
Diyet tam aksine yemeyerek değil düzgün beslenerek yapılır. Su diyeti kısa vadede kilo verdirse bile hem süreç olarak insanı yorar hem de geri dönüş olarak sağlıklı kilolar veremezsin. Su diyeti sadece hızlı verdiren bir şey ama kalıcı değil. Sağlıklı kilo vermek için düzenli ve dengeli beslenmek, üzerine de spor yapmak gerekli.Hocam su diyeti önerebilirim.
Su diyetinde aşırı acıktığınızda doymak için değil beslenmek için karbonhidrattan ve yağdan uzak besinler tüketin. Ben ton balıklı salata tüketiyordum, sabah bir karışım içiyordum öğlen salata akşam yatağa aç giriyordum.
FatSecret isimli mobil uygulamayı kesinlikle öneririm.
Su diyeti aşırı kilo verdirmese bile vücudu şekle sokuyor.Su diyeti gibi gereksiz şeyler yapılmamalı.
Akşam akşam iyi güldürdün aynen saunaya gidince terleyip yağ yakıyorsunsavunaya git güzel yağ yakarsın şeker tüketme vicudun enerji kullanımında şeker yerine yağ yaksın bu sebepten şekerden uzak durmalısın tabi şekerin düşmesin diye az bişi gömersin yağ yakmak daha zordur ama bildiğim kadarıyla en sağlıklı en hızlı yöntem bu koşu fln yap arada ciğerlerin açılsın az bir yandan da fitness yap kaslanırsın hem yağ yaktıkça güzel bir görünüm elde eder ve stress atarsın 1 kere geliyorsun bu hayata bari kaliteli bi yaşam elde et ilerde hastanede borulara takılı bi şekilde yaşamak istemezsin heralde şu an kendini iyi hissedebilirsin ama içerde neler olduğunu anlamazsın bile bi gece ALLAH korusun nefessiz kalabilrsin kalp krizi geçirebilirsin bunları yaşamamak için değmezmi hayatını düzene sokup piskolojini düzeltmene Ne abarttın be! diyecekler için yakınlarımın yaşadıklarını anlatıyorum aşırı horlaman varmı ?
metabolizma hızını arttırıyor yağ yakıyo olayı biraz saçma oldu evet tabi ne kadar arttırır oda cabasıBu arada
Akşam akşam iyi güldürdün aynen saunaya gidince terleyip yağ yakıyorsun
Metabolizma yavaşlar ve vücut kendini korumaya alır su diyetinde. İlk 2-3 hafta işe yarıyoe gibi gözüksede uzun vadede daha fazla kilo almasına sebep olur normal beslenmeye geri döndümü.Su diyeti aşırı kilo verdirmese bile vücudu şekle sokuyor.
Ağabeyin bacakları ince bilekleri ince göbek gövdesinde ise bayağı yağlanma var. Su diyeti ilk başta vücut şeklini düzeltecektir. Ben de öyle kilo verdim. En temizi.
Terlemek ödem atar yağ nefes ile vücuttan çıkarmetabolizma hızını arttırıyor yağ yakıyo olayı biraz saçma oldu evet tabi ne kadar arttırır oda cabası
Mesaj otomatik birleştirildi:
spor un yanına iyi oluyor tabi 1 sene kick boks 7 sene tekwando yaptım deyenim konuşuyor dıştan alınan bilgiler değil
Zaten bu diyeti 1 haftadan fazla yapmak zor.Metabolizma yavaşlar ve vücut kendini korumaya alır su diyetinde. İlk 2-3 hafta işe yarıyoe gibi gözüksede uzun vadede daha fazla kilo almasına sebep olur normal beslenmeye geri döndümü.
dostum bak yazdıklarımı tam okumayıp bilmişlik yapıyorsun ben orda demişim metabolizma hızlanır + metabolizma hızlanır sa ne olur çok biliyorsun madem dediğim şey ile yağ ın nefes yolu ile çıkması ne alaka anlamış değilimTerlemek ödem atar yağ nefes ile vücuttan çıkar
Bunu yazan adam senede bir gayim konusu açıyorHocam amacınızı anlamıyorum. İstediğiniz gibi konu açmakta özgürsünüz. Fakat sürekli mağduriyet içeren konular açmak... Neden yani? Çözüm odaklı yaklaşımlara da gözünüz kapalı sankim yanlış anlamadıysam... Yani bilmiyorum...