Haylou GT1 var, oyun modu da var ama basslar zayıf ve maks ses az. Onun dışında sesler güzel ve oyun modu destekliyor (eski sürümlerinde yok ama piyasada kaldı mı bilmiyorum) ama kuzenimde QCY T1C vardı açıkçası daha hesaplı ve daha tok sesleri vardı, oyun moduysa yok. Üst bütçeye çıksan dahi oyun için yeterli gecikme süresini sağlayabileceklerinden emin değilim. Rekabetçi herhangi bir oyunda kablolu veya oyuncular için üretilmiş, ping değeri bilinen bir model tercih etmek gerek.
Ayrıca sana tws konusunda kaliteli işler çıkaran bir kanal önermek istiyorum, orda birçok modele dair detaylıca inceleme bulunuyor
Qcy t5 önerebilirim. Sesleri güzel ancak en iyi mi bilmiyorum. Mikrofonu telefon görüşmelerinde kesinlikle sırıtmıyor, tws yim demiyor. Oyun modu da var, sonuç olarak bu fiyat için gayet güzel bir model. Ailemden 3 kişi kullanıyor ve hepsi de memnun.Sesi en yüksek seviyede verebilecek ve bassları tizleri en iyi olan bu fiyat aralığındaki kulaklık nedir peki
Qcy t5 önerebilirim. Sesleri güzel ancak en iyi mi bilmiyorum. Mikrofonu telefon görüşmelerinde kesinlikle sırıtmıyor, tws yim demiyor. Oyun modu da var, sonuç olarak bu fiyat için gayet güzel bir model. Ailemden 3 kişi kullanıyor ve hepsi de memnun.
En iyisi mi sorusu bence biraz cevabı tartışmalı bir soru ama toplamda senin ihtiyaçlarına cevap vermek için yeterli bir kulaklık. Ayrıca beyaz önermiyorum çok kirli görünüyor bunu da araya iliştireyim...