Neler Yeni

130 tl bütçeye ışıklı klavye önerisi

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bütçe
130
Arkadaşlar sadece tuşları transparan olsun istiyorum geceleri göremiyorum tuşları öbür türlü. fazla kaliteli bir şeye ihtiyacım yok. ekte bulunan klavyeyi beğendim ama alınır mi alinmaz mi emin olamadim. Screenshot_2022-10-23-00-32-29-628_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
everest ve rampageden başka bişey gelmez hocam bu paraya alırdım ben belki 2-3 sene götürür şansa

Hasan344

80+ Gold
Arkadaşlar sadece tuşları transparan olsun istiyorum geceleri göremiyorum tuşları öbür türlü. fazla kaliteli bir şeye ihtiyacım yok. ekte bulunan klavyeyi beğendim ama alınır mi alinmaz mi emin olamadim.Alıntıyı görüntüle
Bu klavyeler çok dandik oluyor. Fason üretim olduğu için bir çok marka satıyor aynı modelden ama kalitesine önem vermiyorsan yıllarca bile götürebilir tamamen şansa bağlı.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
everest ve rampageden başka bişey gelmez hocam bu paraya alırdım ben belki 2-3 sene götürür şansa
25 liraya piranha aldım 4 senedir çalışıyor sıfır sıkıntı. Sadece aşırı tozlanmış 2 yıldır silinmemiş olduğu için örümcek çıkabilir. Qwertasdfgzxcvb ö ç . tuşları beyaz silinikti

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
bende arka 40 liraya piranha aldıracaktım kaçırdı wasd silinmiş

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sağolun hocam
Bu klavyeler çok dandik oluyor. Fason üretim olduğu için bir çok marka satıyor aynı modelden ama kalitesine önem vermiyorsan yıllarca bile götürebilir tamamen şansa bağlı.
hocam kalitesinden cok verdiğim fiyatiyla beni idare etsin istiyorum, bu klavyeden bir logitech kalitesi beklemiyorum. ama idare etsin, ihtiyacımı karşılasin istiyorum
25 liraya piranha aldım 4 senedir çalışıyor sıfır sıkıntı. Sadece aşırı tozlanmış 2 yıldır silinmemiş olduğu için örümcek çıkabilir. Qwertasdfgzxcvb ö ç . tuşları beyaz silinikti
keşke o zamanlar bende alsaydim cok ucuzdu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satıcı amazon olan klavyeler alabilirsiniz 3 ay sonra bozulsa bile amazon iadeyi kabul ediyir
Veya buda olabilir https://www.a101.com.tr/elektronik/lenovo-lecoo-kb121-gaming-klavye/
hocam Lenovo olan klavyeyi bende düşündüm ama tuslar saydam degil bu yüzden sıradan bir klavyeden farkı yok benim için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,117
Üyeler
165,463
Son üye
onedla
Top Bottom