Vitor Pereira
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Bu klavyeler çok dandik oluyor. Fason üretim olduğu için bir çok marka satıyor aynı modelden ama kalitesine önem vermiyorsan yıllarca bile götürebilir tamamen şansa bağlı.Arkadaşlar sadece tuşları transparan olsun istiyorum geceleri göremiyorum tuşları öbür türlü. fazla kaliteli bir şeye ihtiyacım yok. ekte bulunan klavyeyi beğendim ama alınır mi alinmaz mi emin olamadim.Alıntıyı görüntüle
25 liraya piranha aldım 4 senedir çalışıyor sıfır sıkıntı. Sadece aşırı tozlanmış 2 yıldır silinmemiş olduğu için örümcek çıkabilir. Qwertasdfgzxcvb ö ç . tuşları beyaz siliniktieverest ve rampageden başka bişey gelmez hocam bu paraya alırdım ben belki 2-3 sene götürür şansa
sağolun hocameverest ve rampageden başka bişey gelmez hocam bu paraya alırdım ben belki 2-3 sene götürür şansa
hocam kalitesinden cok verdiğim fiyatiyla beni idare etsin istiyorum, bu klavyeden bir logitech kalitesi beklemiyorum. ama idare etsin, ihtiyacımı karşılasin istiyorumBu klavyeler çok dandik oluyor. Fason üretim olduğu için bir çok marka satıyor aynı modelden ama kalitesine önem vermiyorsan yıllarca bile götürebilir tamamen şansa bağlı.
keşke o zamanlar bende alsaydim cok ucuzdu25 liraya piranha aldım 4 senedir çalışıyor sıfır sıkıntı. Sadece aşırı tozlanmış 2 yıldır silinmemiş olduğu için örümcek çıkabilir. Qwertasdfgzxcvb ö ç . tuşları beyaz silinikti
hocam Lenovo olan klavyeyi bende düşündüm ama tuslar saydam degil bu yüzden sıradan bir klavyeden farkı yok benim için.Satıcı amazon olan klavyeler alabilirsiniz 3 ay sonra bozulsa bile amazon iadeyi kabul ediyir
Veya buda olabilir https://www.a101.com.tr/elektronik/lenovo-lecoo-kb121-gaming-klavye/