Neler Yeni

130 tl'ye cyberpunk 277+ rainbow mu başka oyun mu?

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Sefa
Teşekkürler başka oyun öneriniz var mı peki ekleyebileceğim? tercihen 200-300 arası olursa
God of war, Witcher 3 ve Metro exodus oynamadıysan bunları kesin al derim hocam kesinlikle her birisi verdiğin her kuruşu hak edecek oyunlar.
Bunun dışında detroit, alan wake remastered ve hades de güzel oyunlar ilgini çeken oyunlar varsa bunlar alınabilir.

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Salih Uysal
God of war, Witcher 3 ve Metro exodus oynamadıysan bunları kesin al derim hocam kesinlikle her birisi verdiğin her kuruşu hak edecek oyunlar.
Bunun dışında detroit, alan wake remastered ve hades de güzel oyunlar ilgini çeken oyunlar varsa bunlar alınabilir.
Bende bu oyunlar var steamda, arkadaşın da yazdığı gibi ben de cyberpunk, rainbow ve alan wake remastered almayı düşünüyorum. Başka oyun önerin var mı?

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Hakan Keser
cyerpunk 77 hikayesi hızlı biterse paraya değer mi ki?
Oyunun yan görevleri de hikayeli ve gerçekten çok iyiler. Yan görevleri de zevkle oynarsın ve ana hikayeyi de ufakça etkiliyor. Alınır.

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Sefa
Bende bu oyunlar var steamda, arkadaşın da yazdığı gibi ben de cyberpunk, rainbow ve alan wake remastered almayı düşünüyorum. Başka oyun önerin var mı?
Hocam epic pek kullanmıyorum, çok satanlar listesine bakıp beğendiklerimi söylemiştim ve maalesef çok satanlardan önerebileceklerim sadece bunlar.

larenno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mehmet Tan
Hocam epicten nays ile alacaksanız bende geçersiz kart uyarısı verip durdu sizin işlemin sonucunu paylaşır mısınız olursa

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Comert
Rainbow alıcaksan tavsiyem internetten videolarını izle az bir şey öğren yoksa zevk almazsın ve oyunun kitlesi çok toksit haberin olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,768
Üyeler
161,491
Son üye
v123
Top Bottom