Neler Yeni

1300 Dolar Değerindeki 23 Yazılım Ücretsiz Lisans ACELE EDİN.

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,480
İsim
Kara Kartal
Sadece PDF programını indirdim lazım oluyor. Bir alternatif olarak bulunsun.

Edit: Key 6 ay geçerliymiş. Çöp o zaman :(
programı portable yapın istediğiniz zaman kullanın
ölene kadar mokoko formattan formata kullanır ve silerim
örneğin 8.2 hala kullanıyorum 10.1 onu da portable yapar köşeye atarım
1671120690177.png

Son düzenleme:

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
misfit
Driver Booster kadar rezil, berbat, ucube uygulama çok az gördüm..

Can...

80+ Platinum
driver booster için ilk kez böyle olumsuz yorum gördüm. 10 yıldır kullanıyorum 100lerce formatta işimi gördü. Siz sanırım bir yanlışlık yaparak kurmuşsunuz ya da bilgisayarınız sorunlu diye driverlar çakışmıöştır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet

Kime göre neye göre...

Güvenilir

Bazı programlar keysiz te lisanslı olabiliyor setuptan dolayı.

6 ay yeterli değil mi?

yok maalasef.
aynen biz yanlışız senın kıytırık uygulaman doğru demi kendı sitesinden gerkeli driverları ındırıorsun zaten zıhaz ne olursa olsun o programı kullanmadıgım pc de denedım gereklı olan drıverlar dısında hepsinini indirdi abdullah abi bile önermiyor sen hala savuuyorsun boş programı

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
Bunları kullanmayın. Sistemi yavaşlatırlar. Sistemden sürekli bilgi toplarlar. Bu bilgileri ne zaman ne şekilde kullanacaklarını bilemezsiniz. Driver güncelleme araçları da her zaman doğru driverları bulmaz. Driverları resmi sitelerden sisteminize uygun olacak şekilde elle kurmalısınız. İlla uygulaması varsa resmi sitelerdeki toolları kullanın. Kimisi 10 senede yüzlerde formattan sonra kullandım filan demişte. Ben 10 sene bilgisayara format atmadan ilk gündeki performansta kullanabiliyorum. Gereksiz hiç bir şeyi bilgisayarınıza kurmayın. Bilmediğiniz hiçbir kaynaktan uygulama hatta resim dahi indirmeyin. Düzenli olarak cihazda kalan artıkları silin haftalık olarak virüs taramaları filan yapın. Anakart modelinizi bilin driverlarını onun sitesinden kurun. Ekran kartı sürücülerini manuel kurun ve kurmadan önce eski sürücüleri kaldırın. Wifi sürücüleriniz format sonrası sorunsuz çalışıyor ise güncellemeyin. Bios updateleri düzenli yapın ama update içeriğine ve update sonrası perfomans testi incelemelerine bakın. Bazıupdateleri atlamanız gerekebilir. Windows updateleri yapmakta fayda var ama geldiği gibi değil biraz geriden takip edin. Windows updatelerin çoğu güvenlik güncellemesidir açıkları kapatmaya yöneliktir. Güvenlik için çok geciktirmemekte fayda var. Sürücü olarak en çok sorunu ses ve lan sürücülerinde yaşarsınız. Bunları çözdüğünüzde çokta güncelleyecek sürücü yoktur. Chipset güncellemesi yapmasanızda çok sorun yaşamazsınız windows zaten bulur kurar bir sürücü. Bir de gidin crackli değil orijinal windows kullanın ucuz key i her yerden temin edebilirsiniz. Format atacaksanız windows u kendi sitesinden iso olarak indirin. Böyle saçma programlarla uğraşmayın.

Can...

80+ Platinum
format sonrası driverleri elle 20dk kuruyorsan senin sorunun :d

bazı programları key ile sunuyor bazıları direk sağlayıcı tarafından lisanslı setup ile.
20 dk almıyor ama sen bılırsın tak tak sıteye gır ındır 3 4 tan e anca zaten gerisni update halledıyor zaten internetin hızlıysa max 20 dk

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Furkan Görür
20 dk almıyor ama sen bılırsın tak tak sıteye gır ındır 3 4 tan e anca zaten gerisni update halledıyor zaten internetin hızlıysa max 20 dk
1 dakika da yapabilmeyi seçiyorum teşekkürler önerin için.

Can...

80+ Platinum
1 dakika da yapabilmeyi seçiyorum teşekkürler önerin için.
ağlıyacaksan oynamayalım dostum adamların kend ı programı 5 10 dk da kuruyor senın kıytırık prgoramın 1 dk da kuruyor sence hangısı mantıklı alıyormu o koyun kafan sonra gelıp burda konu açıyorsunuz yok fps drop yiyoroommm nedennn diye ağlıyorsunuz sorna torojon bulaştı bilgosoyoyruma der ağlarsın neyse kafana gore malum partinin koyunları gibisin aynı

Alıntıyı görüntüle
Driver Booster Pro 8.2 ölene kadar kullanın

programı kurmanıza gerek yok
evet gerek yok çünkü bir halta yaramıyor

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Furkan Görür
Uygunsuz davranış
aynen biz yanlışız senın kıytırık uygulaman doğru demi kendı sitesinden gerkeli driverları ındırıorsun zaten zıhaz ne olursa olsun o programı kullanmadıgım pc de denedım gereklı olan drıverlar dısında hepsinini indirdi abdullah abi bile önermiyor sen hala savuuyorsun boş programı
senin bilgisiz kafana bilgi sokmaya çalışacam engeli çaktım.

ağlıyacaksan oynamayalım dostum adamların kend ı programı 5 10 dk da kuruyor senın kıytırık prgoramın 1 dk da kuruyor sence hangısı mantıklı alıyormu o koyun kafan sonra gelıp burda konu açıyorsunuz yok fps drop yiyoroommm nedennn diye ağlıyorsunuz sorna torojon bulaştı bilgosoyoyruma der ağlarsın neyse kafana gore malum partinin koyunları gibisin aynı

evet gerek yok çünkü bir halta yaramıyor
cahilsin. Cahillere bilgi veremem engel.

Can...

80+ Platinum

fdgdfkgbfdjkfhkçfnflgndç
harbi komedi ya uşengeçlikten kıytırık bir uygulama indirim onu savunuyor bana harbi komedi ya

cahil olan belli ediyor kendını fazla zorlama :D

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Driver Booster falan indirip kurmayın.

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Mert Aksu
driver booster dediğin uygulama kadar berbat beş para etmez program yoktur yer yüzünde ne drıver ı yuklediği bile belli değil pc ye onu kurmak hata boşa yavaşlatıyor pc yi çok küçüken bilmediğim için yüklerdim

hiç bir işe pc ni yavaşlatmak dışında
gta da full ayarlarda 100fps alıyoken driver booster kullandıktan sonra 30 fps zor almaya başladım üstelik sürekli drop yiyordum. driver booster kadar saçma sapan bir program yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,669
Üyeler
166,413
Son üye
zento10
Top Bottom