Neler Yeni

Öneri 1300 TL'ye kulaklık önerisi

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Baran
1300 TL'ye yukarı çıkılabilir 100-150 oyun için alıyorum. Tüm oyunları oynuyorum ama genelde FPS türünde oynarım. B450M-K II ses kartım var önerileriniz bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
Asus TUF Gaming H1 Wireless olabilir. En son fiyatları 1300-1400 bandında oynuyordu almıştık bi arkadaşa şu an memnun kendisi. Discordda konuşurken de sesini çok net aldığımı söyleyebilirim.

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Baran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
Arctis serisi genel olarak klasmanında kalitelidir hocam alınca insan pişmanlık vermez ben de Arctis Nova 3 kullanıyorum ve Steelseriesin kalitesinden çok memnunum. Bence kesinlikle alınabilir, uygulama üzerinden ses üzerinde bir ton oynama yaparak kendinize en uygun tonlara da ulaşabilirsiniz uygulaması da çok kullanışlı ve sorunsuz çalışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kulaklıkta sanırım tek sıkıntı typec yerine mikro şarj girişi tercihi kararınızı ona göre verin.

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Baran
Arctis serisi genel olarak klasmanında kalitelidir hocam alınca insan pişmanlık vermez ben de Arctis Nova 3 kullanıyorum ve Steelseriesin kalitesinden çok memnunum. Bence kesinlikle alınabilir, uygulama üzerinden ses üzerinde bir ton oynama yaparak kendinize en uygun tonlara da ulaşabilirsiniz uygulaması da çok kullanışlı ve sorunsuz çalışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kulaklıkta sanırım tek sıkıntı typec yerine mikro şarj girişi tercihi kararınızı ona göre verin.
büyük bir sorun değil sanırsam hocam bu var aklımda şuan

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
büyük bir sorun değil sanırsam hocam bu var aklımda şuan
Evet büyük bir sorun değil zaten şarjı bittiği durumlarda kablolu şekilde kullanarak hem şarj edebilir hem oyununuza devam edebilirsiniz. Oyun esnasında hızlı şarj eksikliği bence de çok büyük bir problem yaratmaz. Dediğim gibi Steelseries rahatlıkla güvenebileceğiniz de bir firma, elimde 2 adet Steelseries ürünü var ve kalite olarak memnunum. Ekstradan yazılım konusunda da çoğu firmaya göre öndeler bana kalırsa cidden çok akıcı ve kullanışlı buldum. Zaten kulaklık elinize geçerse ayarlarından Sonara basarak modlarını hızlıca kurabilirsiniz kulaklığın.

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Baran
Evet büyük bir sorun değil zaten şarjı bittiği durumlarda kablolu şekilde kullanarak hem şarj edebilir hem oyununuza devam edebilirsiniz. Oyun esnasında hızlı şarj eksikliği bence de çok büyük bir problem yaratmaz. Dediğim gibi Steelseries rahatlıkla güvenebileceğiniz de bir firma, elimde 2 adet Steelseries ürünü var ve kalite olarak memnunum. Ekstradan yazılım konusunda da çoğu firmaya göre öndeler bana kalırsa cidden çok akıcı ve kullanışlı buldum. Zaten kulaklık elinize geçerse ayarlarından Sonara basarak modlarını hızlıca kurabilirsiniz kulaklığın.
tamamdır hocam sağolun bunu alıyorum o zaman aklımdakide buydu iyi günler

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman

teazartz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Tarık
Hocam aldiniz mi? Memnun musunuz? Herhangi bir sıkıntısı var mi?

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Baran
Hocam aldiniz mi? Memnun musunuz? Herhangi bir sıkıntısı var mi?
hocam memnunum sesi iyi alıyor fazla bile kısıyorum mikrofondan da memnunum zaten discord onaylıydı beklentimi karşıladı memnunum genel olarak kendi driverda tonlarca ses özelliği var her oyuna özel ses değiştirilebiliyor hoş şeyler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,090
Üyeler
162,772
Son üye
ozyaziciemir
Top Bottom