https://www.amazon.com.tr/dp/B094B2...333&creativeASIN=B094B2VT1H&linkCode=asn&th=1Asus TUF Gaming H1 Wireless olabilir. En son fiyatları 1300-1400 bandında oynuyordu almıştık bi arkadaşa şu an memnun kendisi. Discordda konuşurken de sesini çok net aldığımı söyleyebilirim.
Arctis serisi genel olarak klasmanında kalitelidir hocam alınca insan pişmanlık vermez ben de Arctis Nova 3 kullanıyorum ve Steelseriesin kalitesinden çok memnunum. Bence kesinlikle alınabilir, uygulama üzerinden ses üzerinde bir ton oynama yaparak kendinize en uygun tonlara da ulaşabilirsiniz uygulaması da çok kullanışlı ve sorunsuz çalışıyor.
Bu kulaklıkta sanırım tek sıkıntı typec yerine mikro şarj girişi tercihi kararınızı ona göre verin.
büyük bir sorun değil sanırsam hocam bu var aklımda şuanArctis serisi genel olarak klasmanında kalitelidir hocam alınca insan pişmanlık vermez ben de Arctis Nova 3 kullanıyorum ve Steelseriesin kalitesinden çok memnunum. Bence kesinlikle alınabilir, uygulama üzerinden ses üzerinde bir ton oynama yaparak kendinize en uygun tonlara da ulaşabilirsiniz uygulaması da çok kullanışlı ve sorunsuz çalışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu kulaklıkta sanırım tek sıkıntı typec yerine mikro şarj girişi tercihi kararınızı ona göre verin.
Evet büyük bir sorun değil zaten şarjı bittiği durumlarda kablolu şekilde kullanarak hem şarj edebilir hem oyununuza devam edebilirsiniz. Oyun esnasında hızlı şarj eksikliği bence de çok büyük bir problem yaratmaz. Dediğim gibi Steelseries rahatlıkla güvenebileceğiniz de bir firma, elimde 2 adet Steelseries ürünü var ve kalite olarak memnunum. Ekstradan yazılım konusunda da çoğu firmaya göre öndeler bana kalırsa cidden çok akıcı ve kullanışlı buldum. Zaten kulaklık elinize geçerse ayarlarından Sonara basarak modlarını hızlıca kurabilirsiniz kulaklığın.büyük bir sorun değil sanırsam hocam bu var aklımda şuan
tamamdır hocam sağolun bunu alıyorum o zaman aklımdakide buydu iyi günlerEvet büyük bir sorun değil zaten şarjı bittiği durumlarda kablolu şekilde kullanarak hem şarj edebilir hem oyununuza devam edebilirsiniz. Oyun esnasında hızlı şarj eksikliği bence de çok büyük bir problem yaratmaz. Dediğim gibi Steelseries rahatlıkla güvenebileceğiniz de bir firma, elimde 2 adet Steelseries ürünü var ve kalite olarak memnunum. Ekstradan yazılım konusunda da çoğu firmaya göre öndeler bana kalırsa cidden çok akıcı ve kullanışlı buldum. Zaten kulaklık elinize geçerse ayarlarından Sonara basarak modlarını hızlıca kurabilirsiniz kulaklığın.
Rica ederim iyi günlerde kullanın.tamamdır hocam sağolun bunu alıyorum o zaman aklımdakide buydu iyi günler
hocam memnunum sesi iyi alıyor fazla bile kısıyorum mikrofondan da memnunum zaten discord onaylıydı beklentimi karşıladı memnunum genel olarak kendi driverda tonlarca ses özelliği var her oyuna özel ses değiştirilebiliyor hoş şeylerHocam aldiniz mi? Memnun musunuz? Herhangi bir sıkıntısı var mi?