hocam siz imkansızı bulmuşsunuzPs4 pro yu 1600 TL ye 2 kol + 10 tane oyunla birlikte satan birini gördüm pazarlık ile 1500 TL ye alabilirsiniz.
hocam bana onun linkini atabilirmisinizPs4 pro yu 1600 TL ye 2 kol + 10 tane oyunla birlikte satan birini gördüm pazarlık ile 1500 TL ye alabilirsiniz.
imkansız değil sahibinden de gördüm ama şuan bulamadım nedense. Hatta 1 sene garantisi duruyordu.hocam siz imkansızı bulmuşsunuz
Bunu buldum 4 5 tane oyun var sizi bir süre idare eder biraz pazarlık yapıp alabilirsiniz.
Buda var.
linki varmı hocam
Slim kasa 2 kol 3 4 oyunlu PS4 ümü 2800 e sattım. ?Ps4 pro yu 1600 TL ye 2 kol + 10 tane oyunla birlikte satan birini gördüm pazarlık ile 1500 TL ye alabilirsiniz.
hocamben 2 oyun gördümdeBunu buldum 4 5 tane oyun var sizi bir süre idare eder biraz pazarlık yapıp alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buda var.
Oyun Konsolları Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Oyun Konsolları Modelleri uygun fiyatlar ve Param Güvende ile kartla ödeme ve kargo gönderimi imkanlarıyla sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Alan kişinin aklından şüphe etmek lazım.Slim kasa 2 kol 3 4 oyunlu PS4 ümü 2800 e sattım. ?
O değil bu.hocamben 2 oyun gördümde