mrjoeblack
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
yılda en az 4 kere monster'a bilgisayarımı garantiye yollamak istemiyorum.İşlemci ağırlıklı olarak bu bütçede aslında kat kat daha iyi ekran kartlı ama sizin istemediğiniz yine de çok iyi bir marka olan monster var ve kasıtlı olarak sorunlu üretilmiş asus TUF laptoplar var ve monsterın servis konusunda aşırı iyi olduğu gerçeği de var o yüzden şahsen 10875H'lı monsterlere bakmanızı öneririm üstelik RTX serisi ekran kartları var onun harici işlemci ağırlıklı TUF laptoplar var ama sorunlu ve ekran karltarı çok daha kötü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monster şikayeti nasıl var? tersine servis konusunda çoğu markaya taş çıkarır ve ömür boyu bakım hizmeti de vardı sanırım ama casper mümkünse almamaya çalışın ki işlemci ağırlıklı birkaç model var bu fiyat caivarında ve TUF almayacağına göre sadece monster alabilirsin ve servisi çok iyi mosterin ki kötü falan da değil sadece bazı modeller sade plsatik kasa diye biliyorum ama aliminyum kasalı versiyonları da var ya da magnezyum vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:
çokça benzer sorunla karşılaşıyor insanlar, ben freelance iş yapıyorum ekmeğimin peşindeyim risk alamamyılda en az 4 kere monster'a bilgisayarımı garantiye yollamak istemiyorum.