ArthesN 80+ Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 20 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Serhat Harman 4 Ekim 2022 #1 Bütçe 1300 1300Tl bütçem var öneri yapabilirmisiniz?
Reaper 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 785 Dahası Reaksiyon skoru 307 İsim Celal Can 4 Ekim 2022 #2 https://www.itopya.com/corsair-k68-cherry-mx-red-turkce-mekanik-gaming-klavye_u6163 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum.
https://www.itopya.com/corsair-k68-cherry-mx-red-turkce-mekanik-gaming-klavye_u6163 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum.
Perfectshot06 Moderatör Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 22,069 Dahası Reaksiyon skoru 14,553 Konum Ankara İsim Oğuz Oğuz 4 Ekim 2022 #3 Alucard316 yazmış: 1300Tl bütçem var öneri yapabilirmisiniz? Devamı için tıklayın... ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin. www.gaming.gen.tr Eski klavyem. Çok sağlamdı. Sırf beyaz almak için aşağıdaki modele geçtim. Bütçe eklersen kesinlikle bunu al. Ekleyemezsen üsttekini al. ASUS ROG STRIX SCOPE TKL ROG NX Red Beyaz RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM ASUS ROG STRIX SCOPE TKL ROG NX Red Beyaz RGB Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile STRIX SCOPE TKL ML/RD NX ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com
Alucard316 yazmış: 1300Tl bütçem var öneri yapabilirmisiniz? Devamı için tıklayın... ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin. www.gaming.gen.tr Eski klavyem. Çok sağlamdı. Sırf beyaz almak için aşağıdaki modele geçtim. Bütçe eklersen kesinlikle bunu al. Ekleyemezsen üsttekini al. ASUS ROG STRIX SCOPE TKL ROG NX Red Beyaz RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM ASUS ROG STRIX SCOPE TKL ROG NX Red Beyaz RGB Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile STRIX SCOPE TKL ML/RD NX ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com
federalper 80+ Silver Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 4,187 4 Ekim 2022 #4 Alucard316 yazmış: 1300Tl bütçem var öneri yapabilirmisiniz? Devamı için tıklayın... Hocam mesajlardan dönüş yaptım
Alucard316 yazmış: 1300Tl bütçem var öneri yapabilirmisiniz? Devamı için tıklayın... Hocam mesajlardan dönüş yaptım