yusufduymayan
80+
- Reaksiyon skoru
- 76
1221tl ye çektim eyw kral
Hayırlı olsun knk1221tl ye çektim eyw kral
hindistan üretimi yazmıs biri45 numaradan büyük yok. Yerli üretim mi acaba?
Yerli üretimlerde 45 den büyük numara olmuyor genelde. Birçok markanın yerli üretimi varmış. Tabi bir tık düşük kalite!..
Papel parolapara ilePapel-parolapara ile almak mı daha mantıklı yoksa peşin fiyatına 3 taksit mi?
1190tlde kaldım hocam para çıkmadıPapel parolapara ile
Teşekkürler1346TL - Adidas Sportswear IH2973 Cloudfoam Comfy Shoes, MODA200 kodunu kullanın (hem görünüş olarak hoşuma gitti hemde hafıza tabanlı yürüyüş ayakkabısı, yorumlar da çok iyi), Satıcı HEPSİBURADA
Paylaşım için teşekkürler. Normalde 41 giyiyordum ama içe basma sorunu var skechers'ta 42 olmuştu. şimdi de 42 aldım umarım büyük gelmez. kupon 2 kez kullanılıyorsa bi de 41 mi sipariş geçsem acaba olmayanı iade ederim.1346TL - Adidas Sportswear IH2973 Cloudfoam Comfy Shoes, MODA200 kodunu kullanın (hem görünüş olarak hoşuma gitti hemde hafıza tabanlı yürüyüş ayakkabısı, yorumlar da çok iyi), Satıcı HEPSİBURADA
nasıl oldu. pardon amazon sandım geldi sandımPaylaşım için teşekkürler. Normalde 41 giyiyordum ama içe basma sorunu var skechers'ta 42 olmuştu. şimdi de 42 aldım umarım büyük gelmez. kupon 2 kez kullanılıyorsa bi de 41 mi sipariş geçsem acaba olmayanı iade ederim.