Neler Yeni

₺138 - KZ EDX Pro (Yeni Hesap Kuponuyla)**

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,681
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
bende de gelmedi anlaşmazlık başlattım

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Selim
Bu ayın 3'ünde aldım henüz yola çıkış merkezinde duruyor bakalım haftaya gelmesi lazım.

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Kaan
hocam bende 3 gündür uzun mesafeli nakliyat merkezine vardı yazıyor. sizde ne yazıyor
10 gündür sizinki ile aynı durumda, tahmini teslimat tarihi 2024 başı gibi gözüküyor zaten. En erken 2-3 haftaya gelir size de.

troken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Fatih
10 gündür sizinki ile aynı durumda, tahmini teslimat tarihi 2024 başı gibi gözüküyor zaten. En erken 2-3 haftaya gelir size de.
bende tahmini teslimat 30 kasım - 20 aralık arası olarak gözüküyor

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Kaan
bende tahmini teslimat 30 kasım - 20 aralık arası olarak gözüküyor
1701879818767.png

Tahminimce 2023 sonu gibi gelir ya :D

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Sinan
Arkadaşlar kulak içi kulaklıklarda iyi ses kasılıyor ama uzun kullanımda kulakları acıtıyor çok rahatsız ediyor en sağlıklısı konforlu kulak üstü kulaklıklar ama aynı bütçeli kulak üstü kulaklıklar bu performansın p sini veremez. Kulaklık aşırı parlak sesli ben olabildiğince bunu yok etmeye çalıştım alanlara tavsiyem EQ da bass frekanslarına yüklenin.

Hocam öncelikle hayırlı olsun kulaklıkların. Benimkiler hala gelmedi. KZ severler kulübüne bir kişinin daha katılmış olması beni sevindirdi.

Yaklaşık 4 yıldır KZ Zsn Pro X modelini kullanan birisi olarak KZ kulaklıklar hakkında bir kaç tüyo verebilirim sana. Önceki mesajlarında bass seviyesninin düşük olduğunu yazmışsın. Bu modelin giriş seviyesi olmasıyla alakalı bir durumdur. İçerisinde sadece 1 adet dinamik sürücü var. İlerleyen dönemde daha güçlü bir versiyonunu almak istersen ZSN Pro X modeli seni fazlasıyla tatmin edecektir. İçerisinde bir adet dinamik bass sürücüsü ve bir adet denge armatürü olacak şekilde 2 adet sürücü mevcut.

Uzun kullanımda kulakları rahatsız etme olayına gelirsek eğer bahsettiğin rahatsızlık kulağın üstünde oluşuyorsa maalesef bunun için bir çözüm yok (en azından ben bulamadım). Bluetooth kitiyle de aynı şekilde kulak üstünden takmak gerekiyor kulaklığın şekli sebebiyle. Ama eğer bahsettiğin rahatsızlık kulak içerisinden kaynaklanıyorsa aşağıya bıraktığım linkten silikonların yerine kullanabileceğin köpükleri alabilirsin. Bu köpükler kulaklığın bass performansını da oldukça iyileştirecektir.

Kablo kısalığına gelirsek standart olarak 1.2m uzunluğunda kablo çıkıyor her modelden. Yine Aliexpress üzerinden daha uzun bir kablo ya da benim gibi bluetooth kiti sipariş edebilirsin ama maalesef kulaklığından daha pahalılar :D

Bunlar dışında sormak istediğin soru varsa cevaplarım. Tekrardan hayırlı olsun.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,325
İsim
Kaan
1 ay önce aldım hala ilk aşamada galiba :D ümidi kestim bakmıyorum bile

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru