Arkadaşlar kulak içi kulaklıklarda iyi ses kasılıyor ama uzun kullanımda kulakları acıtıyor çok rahatsız ediyor en sağlıklısı konforlu kulak üstü kulaklıklar ama aynı bütçeli kulak üstü kulaklıklar bu performansın p sini veremez. Kulaklık aşırı parlak sesli ben olabildiğince bunu yok etmeye çalıştım alanlara tavsiyem EQ da bass frekanslarına yüklenin.
Hocam öncelikle hayırlı olsun kulaklıkların. Benimkiler hala gelmedi. KZ severler kulübüne bir kişinin daha katılmış olması beni sevindirdi.
Yaklaşık 4 yıldır KZ Zsn Pro X modelini kullanan birisi olarak KZ kulaklıklar hakkında bir kaç tüyo verebilirim sana. Önceki mesajlarında bass seviyesninin düşük olduğunu yazmışsın. Bu modelin giriş seviyesi olmasıyla alakalı bir durumdur. İçerisinde sadece 1 adet dinamik sürücü var. İlerleyen dönemde daha güçlü bir versiyonunu almak istersen ZSN Pro X modeli seni fazlasıyla tatmin edecektir. İçerisinde bir adet dinamik bass sürücüsü ve bir adet denge armatürü olacak şekilde 2 adet sürücü mevcut.
Uzun kullanımda kulakları rahatsız etme olayına gelirsek eğer bahsettiğin rahatsızlık kulağın üstünde oluşuyorsa maalesef bunun için bir çözüm yok (en azından ben bulamadım). Bluetooth kitiyle de aynı şekilde kulak üstünden takmak gerekiyor kulaklığın şekli sebebiyle. Ama eğer bahsettiğin rahatsızlık kulak içerisinden kaynaklanıyorsa aşağıya bıraktığım linkten silikonların yerine kullanabileceğin köpükleri alabilirsin. Bu köpükler kulaklığın bass performansını da oldukça iyileştirecektir.
KZ kulak içi memory foam köpük kulaklık süngeri kulak ucu. Kulağınızın yapısına uyum sağlayarak ses yalıtımını geliştirir
www.kzkulaklik.com
Kablo kısalığına gelirsek standart olarak 1.2m uzunluğunda kablo çıkıyor her modelden. Yine Aliexpress üzerinden daha uzun bir kablo ya da benim gibi bluetooth kiti sipariş edebilirsin ama maalesef kulaklığından daha pahalılar
Bunlar dışında sormak istediğin soru varsa cevaplarım. Tekrardan hayırlı olsun.