Aykut D.
80+ Gold
Bendede ona benzer hifi kalitede sesi olan Nokia c5-03 var sesi bambaşka bir cihaz.Kaliteli de 10 yıllık telin verdiği sesi vermiyor
Link atsana
Bendede ona benzer hifi kalitede sesi olan Nokia c5-03 var sesi bambaşka bir cihaz.Kaliteli de 10 yıllık telin verdiği sesi vermiyor
Link atsana
Çin kulaklıkları müthiş düzeyde sese sahip bir bulaşan bir daha asla vazgeçemiyor.o kadar memnun kaldım ki evde ki soundcore marka 2500 liralık kulaklığımdan eksi kalır yanı yok hatta daha tok sesler veriyor 150 liraya şaka mı bu, bu arada ses kartıyla daha iyi oluyor sesi yükseliyor
bu model ama amazonda daha ucuz galiba şuanAmpli yi nerden aldın?
Kaliteli de 10 yıllık telin verdiği sesi vermiyor
Link atsana
Eyvallahbu model ama amazonda daha ucuz galiba şuan
Neoteck taÅınabilir HiFi kulaklık amplifikatör 3.5mm AUX giriŠçıkıÅı telefonlar için 16-300 Ohm Åarj edilebilir Mini kulaklık Amp - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.comMesaj otomatik birleştirildi:
bu kulaklıkta bluetooth var mı hocamKX EDX Pro
hayır kablolubu kulaklıkta bluetooth var mı hocam
rica ederim. kz edx pro da sesi yarıdan fazla açamadım sürücü yanmasın diye gayet güçlü bir amp. 150 ohm a kadar kulaklıkları besliyor. dt990 pro kullananları gördüm birsürü.Eyvallah
ben aldım güzel kulaklık ama keşke kablosuzda olsaymışhayır kablolu
Nope.bu kulaklıkta bluetooth var mı hocam
test ettim valorantta. ses kasılır, az çok nereden geldiğini anlayabiliyorsun, ama valorantta ses ayarlarınta HRTF'yi açman lazım öyle çok daha rahat oluyor.Hayırlı olsun. Test etme imkanınız oldu mu acaba?
Cevap için teşekkürler. O dediğiniz ayar açık ayrıca Xiaomi Piston Fresh Edition kulaklık kullandığım için (kafa üstü kulaklıklara karşı bir önyargım var) her halükarda Kz Edx Pro daha iyidir diye düşünüyorum.test ettim valorantta. ses kasılır, az çok nereden geldiğini anlayabiliyorsun, ama valorantta ses ayarlarınta HRTF'yi açman lazım öyle çok daha rahat oluyor.