Neler Yeni

₺138 - KZ EDX Pro (Yeni Hesap Kuponuyla)**

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Bu hafta gümrükte veya farklı bir yerde sıkıntı var hocam galiba. Yok ürünler birtürlü gümrüğe teslim edilmiyor. Bu hafta ürünü gümrüğe ulaşanlar bana yazabilirmi acaba?
hocam 11.11 indirimlerinden dolayı yoğunluk var galiba benimki 1.5 ayda geldi neredeyse.

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Enes Var
samsung galaxy buds 2 pro kullanıyorum edx pro sesi açık ara daha iyi. artık pc de full bunu kullanacağım. bilgisi olan varsa 1500tl civarları iem önerebilirse sevinirim.
Arada Truthear x Crinacle Zero: Red 46 dolara düşüyor shenzen audio'da, indirime girince onu al

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Arada Truthear x Crinacle Zero: Red 46 dolara düşüyor shenzen audio'da, indirime girince onu al
sağolun hocam biraz araştırma yaptım 110 sterline ingiltereden sennheiser ie200 alacağım gibi duruyor.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Muhammet Kürkçü
Benimki gümrükte çok beklemedi. Şimdi PTT'yi bekliyoruz 4 gündür transfer sürecinde bu hafta içinde gelir diye düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüle
Sıkıntı zaten gümrükte değil. Sıkıntı uzun mesafeli nakliyat merkezinden sonra gümrüğe girmesinde bir sıkıntı var. Mesela sizin kargo da tam 8 gün boyunca beklemiş gördüyseniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 11.11 indirimlerinden dolayı yoğunluk var galiba benimki 1.5 ayda geldi neredeyse.
Hocam bana garip gelen şey kasımın ortasında aldığım şey hızlı gelirken kasımdan bir hafta aldığım şeyin bu kadar geç gelmesi. Yoğunluk ihtimali bana çok mantıklı gelmedi ama öyle bir ihtimal var tabi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
İyi fiyata bulabilirsen Blessing 3 veya Blessing 2 Dusk'ta bakabilirsin ie 200 yerine
onlar biraz pahalıymış. blessing 2 170 sterline az kullanılmış 2. el olarak buldum ama çok fark var mıdır arada?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Enes Var
dusk versiyonun ne olduğunu bilmiyorum ama linki bu
Düz Blessing 2 bu, bide Blessing 2 Dusk var o Crinacle tarafından tunelenmiş versiyonu onu ucuza bulabilirsen iyi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Düz Blessing 2 bu, bide Blessing 2 Dusk var o Crinacle tarafından tunelenmiş versiyonu onu ucuza bulabilirsen iyi olur
bu bile bütçemi aşıyor aslında maksimum 100 sterline önerebileceğiniz moondrop modeli var mıdır? farklı marka da olabilir.

Arif

80+ Bronze
airpods pro 2 kullanıyorum eşsiz bir kulaklık ama şu KZ markasını deneyimlemek istiyorum yıllardır ama nasip olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,599
Üyeler
163,019
Son üye
sezer55
Top Bottom