Neler Yeni

₺138 - KZ EDX Pro (Yeni Hesap Kuponuyla)**

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Kaan
Az önce geldi benimkisi

1703171090681.png

Heister

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Can kara
Hocam bu programı indirdim ancak şöyle bir hata alıyorum bilgin var mı? İnterneti karıştırdım biraz ama pek bir şey bulamadım bu hatayla alakalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bugün kulaklık ve bluetooth kitlerinden birisi geldi. Diğeri hala dağıtımda nedense. Sanırım yarın gelir o da.

Kabloyu gümüş seçmiştim ama bronz gelmiş. Kullanmayacağım için çok problem etmedim ama bu rengi de fena değilmiş zaten.

Kulaklığı yorumlamak gerekirse bu fiyata daha iyi bir kulaklık almanız neredeyse imkansız. Bildiğimiz kz kalitesi. Tabii ki zsn pro x kadar detaylı bir ses deneyimi yok. Basslar bana göre iyi ama tizler zayıf biraz. Ama yine de fp olarak zirve diyebiliriz. Evde video izlerken ve oyun oynarken kullanacağım için çok dert etmiyorum böyle şeyleri.

Bluetooth kitini merak eden olursa diye onu da yorumlayabilirim.

Tuhaf bir şekilde kabloyla en yüksek seste aldığım performanstan daha iyi bir performans aldım bluetooth kitiyle. Daha önce kz kullanmamış birisi ergonomik olarak rahat bulmayabilir. Ama bence kulağa oturuşu ve hafifliği gayet güzel neredeyse yok gibi. Batarya performansını henüz bilmiyorum. Biraz kullandıktan sonra yorumu güncellerim. Verebileceğim tek eksi kutusunun büyüklüğüne. Ama kz kulaklıklar zaten büyük olduğu için çokta yadırgamamak lazım bu kutu büyüklüğünü.
Bluetooth kiti ne kadar link varmı

BLCK_HCKR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mert Kaya
İlgilendiği Kategoriler
Overclock, hardware.
Arkadaşlar benim kargo sabah dağıtıma çıkmış gözüküyordu şuan ise teslim edildi olarak gözüküyor PTT sitesinden gönderi sorguladığımda. Eve ne gelen var ne giden, ne yapabilirim?
Screenshot_20231222-162650_Chrome.png

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Emre
Arkadaşlar benim kargo sabah dağıtıma çıkmış gözüküyordu şuan ise teslim edildi olarak gözüküyor PTT sitesinden gönderi sorguladığımda. Eve ne gelen var ne giden, ne yapabilirim?
Alıntıyı görüntüle
PTT müşteri hizmetlerini arayabilirsin, belki seni evde bulamadıklarından yarın gelebilirler, arayarak öğrenebilirsin. Bazen balkonda fırlatabiliyorlar bi ara benimde başıma gelmişti evde kimse yoktu, komşulara sordun kargo mu alan var mı diye, en son müşteri hizmetlerini arıyordum, o sıra balkondan dertli dertli bakarken paketi gördüm.

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Kaan
PTT müşteri hizmetlerini arayabilirsin, belki seni evde bulamadıklarından yarın gelebilirler, arayarak öğrenebilirsin. Bazen balkonda fırlatabiliyorlar bi ara benimde başıma gelmişti evde kimse yoktu, komşulara sordun kargo mu alan var mı diye, en son müşteri hizmetlerini arıyordum, o sıra balkondan dertli dertli bakarken paketi gördüm.
Hocam kahveyi püskürttüm A:SD:ASD.

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Murat demir
benim paket unutuldu gibime geliyo ya gümrüğe girdi ve bir daha haber gelmedi :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Tonla alakası yok, tiz var sadece zaten sürücüler bas vermiyor. Her yerde bulunan JBL C100'ler bundan çok daha iyi + konforlu.
hocam şaka yapıyor olmalısınız gatey dengeli bir sesi var. ya çok kötü bir kaynağa taktınız ya da şuana kadar temiz tizli bir kulaklık dinlememişsiniz. jbl c100 ile alakası yok bu cihazın.

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Kaan
Tonla alakası yok, tiz var sadece zaten sürücüler bas vermiyor. Her yerde bulunan JBL C100'ler bundan çok daha iyi + konforlu.
Ben laptopda ve telefonda denedim gayet iyi. Superlux HD681 ve diğer kulaklığımın yanında aşağı kalır bir yanı yok dinlerken. Özellikle bassları bayağı beğendim. 150₺ bunun için çok iyi fiyat açıkçası, bana göre en büyük eksisi kablosunun rengi ve işitme cihazı gibi görünmesi. Ses kalitesini ben çok beğendim.

Herkesin kendine özgü müzik ve ses zevki olduğunu unutmamak gerek arkadaşlar. Şimdiye kadar çok pahalı kulaklıklarla da müzik dinledim ama benim için en etkileyicisi Kinera Idun Golden olmuştu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,610
Üyeler
163,027
Son üye
Egolas.
Top Bottom