Neler Yeni

₺138 - KZ EDX Pro (Yeni Hesap Kuponuyla)**

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Beguile
Bu ne berbat bir kulaklıkmış. Aldığıma bin pişman oldum. PC'ye taktım arkadan cızırtı sesi geliyor. Ayrıca dip ses sorunu var. Sanki sinek vızıltısı gibi bir ses geliyor. Hem telefonda hem PC'de denedim aynı. Kulaklığın sesi ve rahatlığı çok hoşuma gitti ama cızırtı çok rahatsız etti beni. O kadar gün sabırsızlıkla bekle hayal kırıklığına uğra... Keşke indirimdeyken JBL C100SI alıp kullandığım kulaklıktan devam etseydim. Kesinlikle almayın.

priyuTyoourus

80+ Bronze
Bu ne berbat bir kulaklıkmış. Aldığıma bin pişman oldum. PC'ye taktım arkadan cızırtı sesi geliyor. Ayrıca dip ses sorunu var. Sanki sinek vızıltısı gibi bir ses geliyor. Hem telefonda hem PC'de denedim aynı. Kulaklığın sesi ve rahatlığı çok hoşuma gitti ama cızırtı çok rahatsız etti beni. O kadar gün sabırsızlıkla bekle hayal kırıklığına uğra... Keşke indirimdeyken JBL C100SI alıp kullandığım kulaklıktan devam etseydim. Kesinlikle almayın.
Sizin ürün sorunlu olabilir ben de öyle bir sorun yok.

Aykut D.

80+ Gold
Kullandığın anakartın izalasyon yada psu ile ilgili sıkıntıları var bende edx kullanıyorum bunların hiçbirini yaşamadım .

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Beguile
Kullandığın anakartın izalasyon yada psu ile ilgili sıkıntıları var bende edx kullanıyorum bunların hiçbirini yaşamadım .
3 cihazda denedim. Masaüstü, Laptop, Telefon. Hepsinde de aynı sorun var. Telefona taktım kendi kendine ses kısıp açmaya başladı. Değişim kabul ederlermi?

Aykut D.

80+ Gold
3 cihazda denedim. Masaüstü, Laptop, Telefon. Hepsinde de aynı sorun var. Telefona taktım kendi kendine ses kısıp açmaya başladı. İade kabul ederlermi?
Ben baya memnun kaldım aslında sizinki şansızlıkmı bilemedim . Hatta 1 tane yedek çektim 😂. Aldigin cihaz ayıplı gelmiş olabilir bence değişim yada iade iste .

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Beguile
Değişimle vs. pek uğraşmazlar, aldığın yere yaz belki yenisini gönderirler.
Aliexpress müşteri hizmetlerine yazdım iade yapıyorlarmış sadece uğraşamam onunla. Değişim için nasıl mağaza ile iletişime geçebilirim acaba? Sitede bulamadım.

priyuTyoourus

80+ Bronze
Aliexpress müşteri hizmetlerine yazdım iade yapıyorlarmış sadece uğraşamam onunla. Değişim için nasıl mağaza ile iletişime geçebilirim acaba? Sitede bulamadım.
AliExpress uygulamasına gir sonra profile gir, siparişlerim başlığı altında gönderilen yazıyor ona tıkla, tümünü görüntüle kısmına girince orda gözükür siparişiniz. Ürünün üstüne tıkladığınızda bütün detaylar orda yazar, iletişim vs de orda var.

Aykut D.

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,600
Üyeler
163,020
Son üye
BeastPanda25
Top Bottom