Neler Yeni

₺138 - KZ EDX Pro (Yeni Hesap Kuponuyla)**

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Murat demir
bu kulaklık daha çok referans kulaklığı aslında düz hâli müzik dinlemeye pek uygun değil ben gitarda kullanmak için aldım 2,5 senedir farklı bi KZ modelini kullanıyorum ve bundan da memnun kalacağıma eminim yani yanlış kullanıyo olabilirsiniz

bu kulaklık daha çok referans kulaklığı aslında düz hâli müzik dinlemeye pek uygun değil ben gitarda kullanmak için aldım 2,5 senedir farklı bi KZ modelini kullanıyorum ve bundan da memnun kalacağıma eminim yani yanlış kullanıyo olabilirsiniz
Aslında bunu soylemek doğru olmaz. Referans kulaklıkları sesi olduğu gibi katkısız,olabildiğince "flat" frekans grafiği ile vermeye çalışır. Bu tip genel kullanım kulaklıkları için firmalar bu frekans tepkisiyle bilerek oynayarak nispeten "eğlenceli" sunumlara ulaşmaya çalışırlar. Örnek olarak Kz Edx Pro için basslar fazlaca yüksektir.

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Enes Var
Referans değil, v-shape kulaklık

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Murat demir
o zaman bi eq ayarı gerekicek gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Donald Trump
hocam şaka yapıyor olmalısınız gatey dengeli bir sesi var. ya çok kötü bir kaynağa taktınız ya da şuana kadar temiz tizli bir kulaklık dinlememişsiniz. jbl c100 ile alakası yok bu cihazın.
Siz öyle deyince tekrar bir baktım. Ekolayzır yanlış ayarda kalmış, ondan vokal ağırlıklı ses almışım.

Bu arada APO/Peace'te HD599 için kullandığım bu presetle dengeli bir ses veriyor. Fiyatına göre güzel kulaklık.

Ekler

• 2023-12-23_1-48-04.jpg
    2023-12-23_1-48-04.jpg
    172.5 KB · Hit: 73

priyuTyoourus

80+ Bronze
Benim kulaklıkta geldi, potansiyeli var az çok beğendim(Eko ayarı şart). Senelerdir çokça kulaklık ve hopörlör dinlemiş deneyimlemiş olan babama dinlettim, sesinin çok güçlü ve yüksek olduğunu söyledi fakat beğenmedi. Müzik karakteri pek zevkli değil. Akg, sennheiser ve htc kulaklıkların tonel karakterleri daha zevkli dinleme sunuyor bu kz edx pro nun öyle bir tonel karakteri yok.

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Murat demir
benim kargo kayboldu kesin

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    25.3 KB · Hit: 50

Thorin

80+
ZSN Pro X aldım, hem telefona hem bilgisayara bağladım ikisinde de dip ses var. Çözüm bulabilen arkadaşlar var mı? Dip ses olacğaını bilsem hiç bu kadar para vermezdim.

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Kaan
ZSN Pro X aldım, hem telefona hem bilgisayara bağladım ikisinde de dip ses var. Çözüm bulabilen arkadaşlar var mı? Dip ses olacğaını bilsem hiç bu kadar para vermezdim.
Bluetooth içeren çoğu kulaklıkta, hatta hepsinde neredeyse bu olur gerek az fark edilir gerekse bu şekilde çok. Bu bluetooth içeren bir kulaklık değil ama yapısı o şekilde gibi duruyor. Bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben. Çözümü de sanırım yoktu.

Thorin

80+
Bluetooth içeren çoğu kulaklıkta, hatta hepsinde neredeyse bu olur gerek az fark edilir gerekse bu şekilde çok. Bu bluetooth içeren bir kulaklık değil ama yapısı o şekilde gibi duruyor. Bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben. Çözümü de sanırım yoktu.
Bluetooth olsa bile kablolu bağladığın zaman o bluetooth'dan kaynaklanan dip ses gidiyor normal kulaklıkarda (mesela Anker Q10). Bu kulaklıklar için çok hassas olduğundan dolayı dip ses var diyorlar. Aslında jack girişini kulaklık modundan hoparlör çıkışı moduna alınca çok çok düşük seviyeye iniyor dip ses ama ses kalitesi değişiyor gibi. Reddit'te Apple dönüştürücüler dip sesi ortadan kaldırıyor demişler ama o da type-c çeviriyor bilgisayarda type-c girişi yok.

Top Bottom