Neler Yeni

₺138 - KZ EDX Pro (Yeni Hesap Kuponuyla)**

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
airpods pro 2 kullanıyorum eşsiz bir kulaklık ama şu KZ markasını deneyimlemek istiyorum yıllardır ama nasip olmadı
iyi bir kablo ve iyi bir amp ile airpods pro 2 den daha iyi ses alırsınız. ben galaxy buds 2 pro kullanıyorum ses olarak kz daha iyi diyebilirim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Arif

meuw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hacı Abdullah
Merhaba benim kargom 7 gündür "uzun mesafeli nakliyat merkezine vardı" olarak gözüküyor, tahmini ne zaman dağıtıma çıkar

Ekler

• Screenshot_20231219-112324_AliExpress~2.png
    Screenshot_20231219-112324_AliExpress~2.png
    187 KB · Hit: 50

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
OZAN TANKUŞ
Dün elime ulaştı kullanmaya başladım. İlk önce PC ile denedim. Tizler biraz kulak cırmalıyor. Midler falan benim kullandığım liberty 3 pro ya göre az. Tizler varlar fakat Libertydeki gibi temiz değil. Zaten fiyatı ortada. Ama Bassları çok iyi geldi. Anfiye bağladım. Bass'ı kökledim. Çok iyi kaldırıyor. Patlama çatlama yapmıyor. Yine de midi ve tizi istediğim gibi alamadım. Kulaklık fiyatına göre çok çok iyi. Alan arkadaşlar güle güle kullansın.

rzta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan
IMG_20231219_171034.jpg
arkadaslar benim paket gümrükten geçip yukarıdaki Melikgazi yazan yere gelmişti kutu simgesi. Şimdi tekrar gümrüğe gitti ve ithalat gümrük muayenesi diyor ne oluyor bu tam olarak.

dominik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
timoteo dominik
Aramızdaki günlük memuru arkadaşlardan biri yardımcı olabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Kaan
Alıntıyı görüntülearkadaslar benim paket gümrükten geçip yukarıdaki Melikgazi yazan yere gelmişti kutu simgesi. Şimdi tekrar gümrüğe gitti ve ithalat gümrük muayenesi diyor ne oluyor bu tam olarak.
Bende de aynı yere gelmişti sonra sizinki ile aynı şekilde geriye düştü (15 Aralık). Ama aynı gün gümrük muayenesi tamamlandı (15 Aralık) diye güncellenip ertesi gün kargonun alınmış olduğu yazıyordu (16 Aralık). Yarın ya da sonraki gün PTT teslim edecek benimkisini.

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Murat demir
2 haftadır gümrekte ne yapıyolarsa unuttular her halde :D

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Sinan
Kırmızı olan Blackshark V2, Yeşil olan KZ EDX Pro
Ses Netliği: Full
Bas Yükseltme: Full
Tiz Yükseltme: 20
Alıntıyı görüntüle

Hocam bu programı indirdim ancak şöyle bir hata alıyorum bilgin var mı? İnterneti karıştırdım biraz ama pek bir şey bulamadım bu hatayla alakalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bugün kulaklık ve bluetooth kitlerinden birisi geldi. Diğeri hala dağıtımda nedense. Sanırım yarın gelir o da.

Kabloyu gümüş seçmiştim ama bronz gelmiş. Kullanmayacağım için çok problem etmedim ama bu rengi de fena değilmiş zaten.

Kulaklığı yorumlamak gerekirse bu fiyata daha iyi bir kulaklık almanız neredeyse imkansız. Bildiğimiz kz kalitesi. Tabii ki zsn pro x kadar detaylı bir ses deneyimi yok. Basslar bana göre iyi ama tizler zayıf biraz. Ama yine de fp olarak zirve diyebiliriz. Evde video izlerken ve oyun oynarken kullanacağım için çok dert etmiyorum böyle şeyleri.

Bluetooth kitini merak eden olursa diye onu da yorumlayabilirim.

Tuhaf bir şekilde kabloyla en yüksek seste aldığım performanstan daha iyi bir performans aldım bluetooth kitiyle. Daha önce kz kullanmamış birisi ergonomik olarak rahat bulmayabilir. Ama bence kulağa oturuşu ve hafifliği gayet güzel neredeyse yok gibi. Batarya performansını henüz bilmiyorum. Biraz kullandıktan sonra yorumu güncellerim. Verebileceğim tek eksi kutusunun büyüklüğüne. Ama kz kulaklıklar zaten büyük olduğu için çokta yadırgamamak lazım bu kutu büyüklüğünü.

Ekler

• Screenshot_2023-12-19-20-12-26-327_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-12-19-20-12-26-327_com.miui.gallery.jpg
    1.1 MB · Hit: 107
Son düzenleme:

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Emre
Hocam bu programı indirdim ancak şöyle bir hata alıyorum bilgin var mı? İnterneti karıştırdım biraz ama pek bir şey bulamadım bu hatayla alakalı.

Bugün kulaklık ve bluetooth kitlerinden birisi geldi. Diğeri hala dağıtımda nedense. Sanırım yarın gelir o da.

Kabloyu gümüş seçmiştim ama bronz gelmiş. Kullanmayacağım için çok problem etmedim ama bu rengi de fena değilmiş zaten.

Kulaklığı yorumlamak gerekirse bu fiyata daha iyi bir kulaklık almanız neredeyse imkansız. Bildiğimiz kz kalitesi. Tabii ki zsn pro x kadar detaylı bir ses deneyimi yok. Basslar bana göre iyi ama tizler zayıf biraz. Ama yine de fp olarak zirve diyebiliriz. Evde video izlerken ve oyun oynarken kullanacağım için çok dert etmiyorum böyle şeyleri.

Tuhaf bir şekilde kabloyla en yüksek seste aldığım performanstan daha iyi bir performans aldım bluetooth kitiyle. Daha önce kz kullanmamış birisi ergonomik olarak rahat bulmayabilir. Ama bence kulağa oturuşu ve hafifliği gayet güzel neredeyse yok gibi. Batarya performansını henüz bilmiyorum. Biraz kullandıktan sonra yorumu güncellerim. Verebileceğim tek eksi kutusunun büyüklüğüne. Ama kz kulaklıklar zaten büyük olduğu için çokta yadırgamamak lazım bu kutu büyüklüğünü.
Bluetooth kitinin linkini atabilir misiniz? Ve ortalama olarak size ne kadarda geldi sadece Bluetooth kiti?

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Sinan
Bluetooth kitinin linkini atabilir misiniz? Ve ortalama olarak size ne kadarda geldi sadece Bluetooth kiti?
Bluetooth kit

Hocam ben yeni hesaptan 2 adet aldım. Birincisi ilk alışveriş indirimiyle vergi dahil 619tl ye ikincisi de normal fiyatıyla vergi dahil 736tl ye geldi. Aynı ürün şu an Türkiyede 1650-2000 arasına satılıyor. Yani indirimsiz haliyle bile 1 fiyatına 2 tane alıyorsun üstünede paran kalıyor 😂

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Enes Var

Telefonundan veya taktığın cihazdan daha güçlü bir amp vardır Bluetooth kitinde, ses yüksekliği farkı o yüzden

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Beyler boyle aliexpress siparislerini alıp unutucaksiniz gelince surpriz olacak. Surekli takip ederseniz cok sikilirsiniz
aynen öyle hocam bende geldiği gün şaşırdım ne sipariş etmişim diye güzel sürpriz oldu :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,610
Üyeler
163,027
Son üye
Egolas.
Top Bottom