Neler Yeni

139 LT mazot aldık. Gitti paracıklar ve Abdullah Hacıgül'de story attı !

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
100 Liralık aldık bizdede ibre kıpırdamadı nerdeyse 170'e ışık sönüyor sanırım.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ay yeter. Nedir her gün böyle konular açıyorsun? Yani bu yaptığın doğruları falan konuşmak değil. A dur konu açayım insanların içini karartıyım falan mı diyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,177
İsim
Burak Karadağ
Tırlar depoyu 15k-20k arası dolduruyor insanlar ne kazanacakta bu paralara depoyu dolduracaklar ki :cautious:
Abim dedi bu benim kullandığım terminal otobüsü 1000 LT alıyor ve şuan 18.000 ₺ tutuyor. Şuan sadece 2 - 3 mm ibre için 3.500 ₺ vermiş oldu ne acı. Bu parayla GTX 1660 alınırdı eski deyişle

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Emre
Pompacıya 50 TL'lik dediğimde adam küfredermiş gibi bakıyor.
Ben 50tl lik dediğimde adamda 2 3 saniye göz göze bakıştık sonra döndü eline pompayı aldı yüklemeye başladı. Kesin küfretmiştir

OnurCiftci26

80+ Bronze
Ay yeter. Nedir her gün böyle konular açıyorsun? Yani bu yaptığın doğruları falan konuşmak değil. A dur konu açayım insanların içini karartıyım falan mı diyorsun?
3500 TL'ye benzin aldık çok mutluyuz falan demesini mi bekliyorsun? İnsanların içini karartan konular değil ülkeyi bu hala getirenler.

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
kanka bizim tırların deposu 18 binliraya doluyor biz nabalım

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
3500 TL'ye benzin aldık çok mutluyuz falan demesini mi bekliyorsun? İnsanların içini karartan konular değil ülkeyi bu hala getirenler.
Konu açmak zorunda mı? 3500 TL ye benzin aldık arkadaşlar demek zorunda mı? Almışsa almış napim? Konu açınca ülke düzeliyor mu? Zaten bildiğimiz şeyler. Yani ben sana her gün aynı yemeği versem huysuzlanmaz mısın?

OnurCiftci26

80+ Bronze
Konu açmak zorunda mı? 3500 TL ye benzin aldık arkadaşlar demek zorunda mı? Almışsa almış napim? Konu açınca ülke düzeliyor mu? Zaten bildiğimiz şeyler. Yani ben sana her gün aynı yemeği versem huysuzlanmaz mısın?
Tartışmak, çözüm fikirleri üretmek vs bunlar için konu açılır adama da niye konu açtın demeye hakkın yok. İsteyen istediği konuyu açar karışamazsın moderatör müsün de karışıyorsun? Ayrıca adama kızacağına git ülkeyi bu hale getirenlere haykır.

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,727
İsim
Oozdmrsm
Almayın kardeşim allah allah📿
Mesaj otomatik birleştirildi:

GAĞZH YAĞĞ(I) ALAMADİGĞKG!!!

swordfish

80+
Hocam arabayla düzenli gittiğim bir mesafe var, metroya 15 lira vereceğime 30 lira yakar, arabamla giderim kafam rahat eder diye başladım. Sakin sürünce 20 liraya bile düşüyordu. Bugün hesap yaptım, tam 80 liralık yakıt gitti, 20 de otoparka verdim, 100 lira uçtu gitti.

İçim acıdı cidden, metroyla kitap okuya okuya gider, dönüşte de ciğer şiş yer eve dönerdim o paraya. Erken bile gidemiyorsun, trafikten dolayı yaklaşık metro ile aynı süreye denk geliyor.

Bundan sonra bende bırakıyorum araba işini, yazık günah ya. Eskiden mesai saatleri başlayınca sokakta 2 tane araba kalırdı, şimdi gün ortasında park yeri bile bulunmuyor. Komşuda 520d var, milyonluk araba, o bile cumartesi hariç doğru dürüst kullanmıyor aracı. Benzin fiyatı iyice sapıttı.

H4ka4n

80+ Bronze
İşe arabayla giden biri olarak söylüyorum her hafta sadece 400tl mazot parası veriyoruz

Top Bottom