Neler Yeni

13bin tl bu sistem nasıl?

Kaancikk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan

Merhaba 1 haftadır araştırıyordum linkteki sistemi buldum gözüme bayağı güzel geldi ama kafama takılanlar var cevaplarsanız sevinirim.

1-Ekran kartının modeli sizce ASUS'un Dual modeli yerine TUF Gaming veya rog serisi daha iyi başka modelini beklemeli miyim fark yaratır mı ısıda ve performansda yoksa hazır uygun fiyatken bu sistemi alayım mı?
2-Sistemdeki RAM'ler nasıl markasını duymadım sorun çıkartır mı?

Monitör ve soğutucu içinde yaklaşık 2500 TL param var ne önerirsiniz 27 inch monitör almak istiyorum soğutucular hakkında ise hiçbir bilgim yok.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe

Merhaba 1 haftadır araştırıyordum linkteki sistemi buldum gözüme bayağı güzel geldi ama kafama takılanlar var cevaplarsanız sevinirim.

1-Ekran kartının modeli sizce ASUS'un Dual modeli yerine TUF Gaming veya rog serisi daha iyi başka modelini beklemeli miyim fark yaratır mı ısıda ve performansda yoksa hazır uygun fiyatken bu sistemi alayım mı?

Monitör ve soğutucu içinde yaklaşık 2500 TL param var ne önerirsiniz 27 inch monitör almak istiyorum soğutucular hakkında ise hiçbir bilgim yok.
Gayet iyi alınır monitör pek bilmem arkadaşlar onersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gayet iyi alınır monitör pek bilmem arkadaşlar onersin
Tanker sıkıntı yapmaz

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

1.soru için cevabım. Gerek yok.
2.soru. Ramler güzel sıkıntı yapmaz.

Son düzenleme:

4RSL4NN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Muhammed Arslan
Instagram
muhammed.arslan41
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
YUNUS AYDIN

bu sistemide düşünebilirsin
Çok yanlış bi seçim olur bence , 3060ti den 3060 a 5600x ten 3600 a ve tek fark bin lira. kendin istesen o fiyata yükseltmen imkansiz işlemci bile 1300 lira fark var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
YUNUS AYDIN

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Beğen
Reaksiyonlar: mm33

Kaancikk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan
Yani güzel fiyat. Ancak parçalar ciddi manada yakışmıyor işlemci ve ekran kartına.
PSU kalitesiz, SSD'yi bilmiyorum, anakart ucuz ancak alınabilir. Ekran kartı soğutması kötü. İşlemciye de soğutucu almak lazım.
Anakart ve psu düşük seviye kalmış.

evet bu sistemide gördüm ve tam bunları düşündüm böyle bir sistem toplarken diğer parçaları kalitesiz almak istemedim
1.soru için cevabım. Gerek yok.
2.soru. Ramler güzel sıkıntı yapmaz.
Teşekkürler

Bugun incehesap indirim yapıcak eğer daha iyi bi sistem vermezse bunu alıcam şimdiden teşekkürler. monitör ve soğutucu konusunda yardımcı olabilecekler varsa bekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,047,620
Üyeler
166,244
Son üye
0Valkyrie0