Neler Yeni

Bu hazır sistem alınır mı?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
doğru söylüyorsunuz ben fikir edinmek için sormuştum yine de destek olan herkese çok teşekkür ediyorum 1-2 haftaya siparişi vereceğim bu arada
Alacağınız zaman tekrar konu açar, veya bu konuyu yükseltirseniz daha iyi yardımcı olabilirim.
Daha iyi sistemlerde gelebilir 1 2 haftaya

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bütçe varsa tercih edilebilir. Lakin 600 lira da az para değil bence
O paraya sistem alıp o kasa ve psu yu kullanmak saçmalık. birisi aigo psu ve darkflash kasa nasıl diye konu açsa 100 kişiden 1 öneren falan çıkar normalde asla tercih edilmeyen ve aşırı giriş seviyesi parçalar zaten. Sadece 500-600 tl ucuz bütçe varsa almam gamegaraj dan sistem

ben 30.000 TL'ye 3080 ti lı sistem toplama konusu açtığımda herkes rastgele gamegaraj da olan 23k ya 3080 ti lı sistemi önermişti ama benim topladığım sistemdeki parçalara yakın parçalarla gamegaraj da ki sistemi özelleştirince benim 30.000 e topladığım sistemden daha pahalı oluyordu çünkü her şeyden kısıyorlar ve sözde ucuz gözüküyor.

Diğer parça seçimlerinde , müşteri memnuniyetinde ve fiyatta genel olarak gamegaraj hepsinden daha iyi ama kasa / psu / ekran kartı veya anakart markalarında sponsorlu olduğundan tercih edilmeyen şeyleri koyuyor

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
O paraya sistem alıp o kasa ve psu yu kullanmak saçmalık. birisi aigo psu ve darkflash kasa nasıl diye konu açsa 100 kişiden 1 öneren falan çıkar normalde asla tercih edilmeyen ve aşırı giriş seviyesi parçalar zaten. Sadece 500-600 TL ucuz bütçe varsa almam gamegaraj dan sistem

ben 30.000 TL'ye 3080 ti lı sistem toplama konusu açtığımda herkes rastgele gamegaraj da olan 23k ya 3080 ti lı sistemi önermişti ama benim topladığım sistemdeki parçalara yakın parçalarla gamegaraj da ki sistemi özelleştirince benim 30.000 e topladığım sistemden daha pahalı oluyordu çünkü her şeyden kısıyorlar ve sözde ucuz gözüküyor.

Diğer parça seçimlerinde , müşteri memnuniyetinde ve fiyatta genel olarak gamegaraj hepsinden daha iyi ama kasa / psu / ekran kartı veya anakart markalarında sponsorlu olduğundan tercih edilmeyen şeyleri koyuyor
Dostum ekran kartı palit? Palit tercih edilmiyor diye biliyorsan, önce palit markasını bir araştır.
Anakartı MSI b550 yapabilirsiniz az bir farkla, b450 ile 5600x yakışmıyor zaten. Bu sistemi alan insan anakartı da b550 yapmalı zaten.
O psu'da sorun yaşayanların sayısı epeyce bir az. O yüzden kötü ve alınmaz diyebileceğin bir psu değil. Adamlar yıllardır aynı psu ile binlerce sistem sattı.
Tabi ki Asus tuf 650b daha kaliteli bir psu fakat aradaki fark 600 lira.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dostum ekran kartı palit? Palit tercih edilmiyor diye biliyorsan, önce palit markasını bir araştır.
Anakartı MSI b550 yapabilirsiniz az bir farkla, b450 ile 5600x yakışmıyor zaten. Bu sistemi alan insan anakartı da b550 yapmalı zaten.
O psu'da sorun yaşayanların sayısı epeyce bir az. O yüzden kötü ve alınmaz diyebileceğin bir psu değil. Adamlar yıllardır aynı psu ile binlerce sistem sattı.
1 - Aerocool vx serisinde de sorun yaşayan aşırı az ama sonuçta aşırı düşük bütçede kullanılıyor
2 - mesh klasik kasada nasıl bir sorun yaşayabilirsin ,
3 - palit kötü demedim zaten
4 - psu'nun yanında kasa da çok daha iyi normalde fiyatına göre kötü olsa bile.

Akiran

80+ Silver
Bu sistem varken hayır.
Aradaki 600 TL fark da kasa ve PSU'ya gidiyor. ''Bu sistem varken hayır'' yazmanız bana çok saçma geldi. Donanımsal olarak neredeyse aynı olmalarının yanı sıra 600 TL daha fazla vererek daha iyi bir kasa ve PSU satın almış oluyor. Nedir bu dayatma?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Dostum adamlar haklı palit güzel kendim kullanıyorum fakat Tier olarak sınıflandırırsak asus dual Tier C palit Tier D seviyesinde aradaki 600 tl farkı kasa psu ve ekran kartı kapatıyor zaten.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
1 - Aerocool vx serisinde de sorun yaşayan aşırı az ama sonuçta aşırı düşük bütçede kullanılıyor
2 - mesh klasik kasada nasıl bir sorun yaşayabilirsin ,
3 - palit kötü demedim zaten
4 - psu'nun yanında kasa da çok daha iyi normalde fiyatına göre kötü olsa bile.
Aigo psu ile aerocool VX serisini nasıl karşılaştırdın hala anlamış değilim.
Kasa hakkında yorum yapmadım? Kasada sorun yaşarsın diye bir cümle de kurmadım. Cümleyi neye dayanarak kurdun anlamış değilim.
3- " gamegaraj hepsinden daha iyi ama kasa / psu / ekran kartı veya anakart markalarında sponsorlu olduğundan tercih edilmeyen şeyleri koyuyor" cümlenden ekran kartı markasının tercih edilmeyen bir marka olduğunu anlıyorum.

İki sistem de güzel. Bütçesi varsa diğerini alsın. İki sistemi de alsa işlemciye bir soğutma alması gerekecek. Açıkçası ben olsam gamegarajdakini alırım, 600 liranın üstünde 200 lira koyar 240mm sıvı soğutma alırım. Bütçem kısıtlı ise.
Bütçesi kısıtlı değil ise bassın parayı ikisini de alsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aradaki 600 TL fark da kasa ve PSU'ya gidiyor. ''Bu sistem varken hayır'' yazmanız bana çok saçma geldi. Donanımsal olarak neredeyse aynı olmalarının yanı sıra 600 TL daha fazla vererek daha iyi bir kasa ve PSU satın almış oluyor. Nedir bu dayatma?
Dostum herkese tek tek açıklama yapmayacağım. Daha iyi bir psu ve daha iyi bir kasayı eğer bütçesi varsa alsın.
Çünkü bu sisteme soğutucu da alması gerekiyor, onu da düşünelim.
Bütçesi kısıtlı ise 600 lira bile çok önem taşıyan bir para ki güzel bir sıvı soğutmanın parası 800 liradan başlıyor. Kaliteli ve marka kule tipi bir soğutucu alsa bile 400 500 lira para gider.
Üste de dediğim gibi bütçesi kısıtlı olan 600 lira farkı veremez, bütçesi kısıtlı değilse 600 lira farkı gözü kapalı verir zaten.
Nedir bu dayatma derken? Sanırsın adamın kötülüğünü düşünüyoruz. Tartışacaksan saygı çerçevesi ve kışkırtıcı olmayan bir üslup ile tartış.

Top Bottom